Steven Gerrard, Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktör Adayları Arasına Girdi

Akın Ungan
25.10.2022 - 18:44 | Son Güncellenme: 25.10.2022 - 18:55

Son 6 haftada 1 kez kazanan Beşiktaş'ta Valerien Ismael ile yol ayrılığı gündeme geldi. Steven Gerrard, Siyah-Beyazlılar'ın hoca adayları arasına girdi.

Steven Gerrard, Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktör Adayları Arasına Girdi

Spor Toto Süper Lig'e şampiyonluk parolası ile başlayan fakat geride kalan 11 haftada 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 5. sıraya gerileyen Beşiktaş'ta ayrılık rüzgarı esiyor. Teknik direktörü ile yolları ayırmanın planlarını yapan yönetim yeni hoca adaylarını da araştırıyor.

Ismael iki gün içinde gidecek

Önümüzdeki iki gün içinde teknik direktör Valerien Ismael ile yolların ayrılcağı iddia edilirken, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünün kim olacağı merak konusu haline geldi. Sezona flaş transferle başlayan Siyah-Beyazlılar beklediği performansı Ismael yönetiminde bulamadı.

Adaylar arasında sürpriz isim

Beşiktaş'ın hoca adayları arasına sürpriz bir isim daha dahil oldu. Bein Sports'un haberine göre 20 Ocak günü Premier Lig ekibi Aston Villa ile yollarını ayıran Liverpool efsanesi Steven Gerrard, Beşiktaş'ın yeni teknik direktör adayları arasında yer aldı.

Aston Villa'nın başında 40 maça çıkan Steven Gerrard, 13 galibiyet, 8 beraberlik ve 19 mağlubiyet aldı. İngiliz teknik adam, 1.18 puan ortalaması yakaladı.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Beşiktaş’ta sıcak saatler! Ismael gidiyor… İşte en büyük aday
Habere Git

Beşiktaş'ın hoca adayları

Valerien Ismael ile yolların ayrılması durumunda Beşiktaş'ın başına getirilmesi muhtemel olan isimler şu şekilde:

  • Şenol Güneş
  • Sergen Yalçın
  • Rıza Çalımbay
  • İlhan Palut
  • Mircea Lucescu
  • Steven Gerrard
Senin için hazırladığımız haberler