Beşiktaş'ın Trabzonspor karşısındaki muhtemel 11'i

05.11.2021 - 13:52 | Son Güncellenme: 05.11.2021 - 14:20

Beşiktaş, Süper Lig’in 12’nci haftasında lider Trabzonspor’u ağırlayacak. Siyah beyazlıların muhtemel 11'i belli oldu.

Beşiktaş'ın Trabzonspor karşısındaki muhtemel 11'i

Dev maçı Erkan Özdamar yönetecek 

Ligde yarın akşam Vodafone Park’ta oynanacak karşılaşmada hakem Erkan Özdamar düdük çalacak. Özdamar’ın yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve Erdinç Sezertam üstlenecek. Alper Ulusoy ise dördüncü hakem olacak.

Sporting CP’ye 4-1 yenilerek Şampiyonlar Ligi’ne grup aşamasında veda eden, UEFA Avrupa Ligi ihtimali de mucizelere kalan Beşiktaş, Trabzonspor maçıyla birlikte artık tüm konsantrasyonunu lige verecek.

BATSHUAYI VE CAN DIŞINDA EKSİK GÖRÜNMÜYOR

Beşiktaş’ın Trabzonspor’a karşı bir eksik dışında ideale yakın bir kadro ile sahaya çıkması bekleniyor.

Tam hazır olmadıkları için Portekiz’e götürülmeyen N’koudou ve Pjanic ile son anda sakatlanan Vida ve Rosier’in Trabzonspor karşılaşmasında oynamasına engel bir durum olmadığı öğrenildi.

Yine sakatlığı süren Batshuayi ve Can Bozdoğan’ın ise oynama ihtimalinin bulunmadığı da ifade edildi.

Kalede Mert oynayabilir

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın kalede bu kez Mert Günok’a şans vermesi sürpriz sayılmayacak bir değişim olacak. Geri dörtlüyü Rosier, Welinton, Vida ve Umut Meraş’tan oluşturacak Sergen Yalçın’ın defansif orta sahası her zaman olduğu gibi Josef de Souza olacak. Hücum hattında iki alternatifi bulunan siyah beyazlılarda Ghezzal, Pjanic, Teixeira, Larin ve Güven ilk tercih gibi görünürken, Ghezzal, Pjanic, Teixeira, N’Koudou ve Larin de ikinci alternatif olarak duruyor. Ancak; N'Koudou'nun sakatlıktan yeni çıkması ve 90 dakikayı çıkartacak kondisyonunun olmaması birinci alternatifi daha kuvvetli kılıyor.

Muhtemel 11

Siyah-beyazlıların Trabzonspor karşısındaki muhtemel 11’i şöyle: "Mert Günok - Rosier, Welinton, Vida, Umut Meraş, Josef, Ghezzal, Pjanic, Teixeira, Larin, Güven Yalçın."

Senin için hazırladığımız haberler