Beşiktaş, Hakim Ziyech Ve Takuma Asano Transferini Tamamlamak İstiyor

Ali Bozkurt
27.11.2022 - 09:24 | Son Güncellenme: 27.11.2022 - 09:33

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürerken gündeme gelen Hakim Ziyech ve Takuma Asano transferinde ikna çalışmaları sürüyor. Detaylar...

Beşiktaş, Hakim Ziyech Ve Takuma Asano Transferini Tamamlamak İstiyor

AJANSSPOR HABER

Teknik direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta ilk hedef Hakim Ziyech olurken gündeme Japon oyuncu Takuma Asano'da geldi. Siyah-Beyazlılar'da iki oyuncuyu ikna etme çalışmaları sürüyor. Detaylar...

Nagatomo devrede

Fanatik'te yer alan habere göre, Almanya ekibi Bochum’da forma giyen Japon kanat oyuncusu Takuma Asano’yu bonservisiyle almayı planlayan Beşiktaş yönetimi, golcü oyuncuyla görüşmelerine devam ederken bir dönem Galatasaray forması giyen Yuto Nagatomo, giyen milli takımdan arkadaşı Asano'ya İstanbul ve Beşiktaş hakkında bilgiler aktardı. 

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bochum forması giyen Asano'nun, 1.5 yıllık daha kontratı bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Finlandiyalı Talisca'dan üzücü haber!
Habere Git

Asano’lu Japonya, E Grubu’nda; Kosta Rika, Almanya ve İspanya’yla mücadele ediyor. Başarılı oyuncu, Dünya Kupası elemelerinde ülkesiyle 11 maça çıkıp 3 gol ve 2 asistle oynayarak Japonya’nın Katar bileti almasında önemli etkenler arasında yer almıştı.

Saiss devrede

Beşiktaş'ın Chelsea'dan krailık olarak kadrosuna katmak istediği yıldız oyuncu Hakim Ziyech için Saiss devreye girdi. Beşiktaşlı futbolcu Saiss’in, Ziyech’e Beşiktaş ve taraftarla ilgili olarak sürekli bilgi verdiği ve milli takım arkadaşının kararını Siyah-Beyazlılar’dan yana kullanması için yoğun mesai harcadığı bildirildi. 

Senin için hazırladığımız haberler