Vida'ya transfer teklifi!

09.04.2021 - 09:09 | Son Güncellenme: 09.04.2021 - 10:05

Beşiktaş forması giyen Domagoj Vida'ya transfer teklifi gelmeye devam ediyor. Peki, Vida sezon sonunda ayrılacak mı? Transferde son durum...

Vida'ya transfer teklifi!

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve lider durumda bulunan Beşiktaş'ın Hırvat futbolcusu Domagoj Vida ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Vida'ya Portekiz'den transferde ilgi olduğu gündemde. Detaylar haberde...

Porto, Vida'yı transfer etmek istiyor

Fanatik'in haberine göre; bir dönem Beşiktaş'ta oynayan Pepe'nin de formasını giydiği Porto, Domagoj Vida ile ilgileniyor. Beşiktaş ise 1 yıl daha kontratı bulunan futbolcu ile ilgili sezon sonunda karar verecek. 

Kötü başladı, toparladı

31 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'tan 3.7 milyon Euro civarında bir gelir elde ediyor. Hırvat stoper, sezona beklentilerin altında başlasa da 13. haftadan sonra form grafiğini yükseltti. 

Vida'nın menajeri transfer iddiaları için açıklaması

Domagoj Vida'nın temsilcisi Uğur Avadan transfer dedikodularının ardından, "Vida Beşiktaş'ta mutlu. Şampiyonluk yaşamak istiyor. Sözleşmesi de devam ediyor. Ayrılmak gibi bir düşüncesi yok" demişti.

Bu sezon kaç maçta oynadı?

Beşiktaş'ta bu sezon Domagoj Vida 25 Süper Lig maçında 4 gol kaydetti. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 3 maçta 1 gol attı. Şampiyonlar Ligi'nde ise 1 maçta oynadı. Bu sezon siyah-beyazlı takımda 29 maçta 5 gol atan Vida, Beşiktaş formasıyla 100. maçına Alanyaspor karşısında çıkmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler