Beşiktaş'ın transfer stratejisi belli oldu! Devre arasında...

16.12.2019 - 10:05 | Son Güncellenme: 16.12.2019 - 10:07

Beşiktaş'ın transfer stratejisi belli oldu! Devre arasında...

Süper Lig’de son maçta Yeni Malatyaspor’a 2-0 kaybeden Beşiktaş’ta transfer konusunda dikkat çeken bir açıklama geldi. Siyah-beyazlıların transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları devre arası dönem için konuştu. Beşiktaş, devre arasında kaç transfer yapacak? Forvet alacak mı? Gelişmeler ve detaylar haberde…

Beşiktaş’ın transfer stratejisi belli oldu

Futbol Federasyonu’nun harcama limitlerini aşma oranını yüzde 30’dan yüzde 40’a çıkarmasının ardından Beşiktaş’ta da transfer stratejisi belli oldu.

Beşiktaş 1-2 transfer yapacak

Siyah-beyazlılar, teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda  devre arası dönemde 1-2 takviye yapacak.

Erdal Torunoğulları: ”Transfer yapamama durumu TFF kararından önceydi”

Star’da yer alan habere göre; Erdal Torunoğulları, ”TFF’nin kararından önce bize sözlü olarak transfer yapamayacağımızı iletmişlerdi. Şimdi ise daha farklı bir durum var ortada” diye konuştu.

Erdal Torunoğulları: ”1 ya da 2 oyuncu almak istiyoruz”

Siyah-beyazlı yönetici, ”Abdullah Avcı’nın talepleri doğrultusunda öncelik forvette olmak üzere 1 ya da 2 oyuncu almak istiyoruz. Gerekirse bunu oyuncu satarak yapacağız. Gerekli çalışmalar titizlikle sürdürülüyor” açıklamasında bulundu.

Abdullah Avcı ne demişti?

Hatırlanacağı gibi Abdullah Avcı, daha önce yaptığı açıklamada bir forvete bir da kanat oyuncusu almak istediklerini basın toplantısında ifade etmişti. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler