Beşiktaş'ın transfer teklifini duyurdu! 4.1 milyon Euro...

Özgür Koç
03.04.2024 - 13:21 | Son Güncellenme: 03.04.2024 - 13:34

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, transfer listesinde yer alan Cezayirli futbolcu Anis Hadj Moussa ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ın transfer teklifini duyurdu! 4.1 milyon Euro...

AJANSSPOR - HABER

Ligde bu sezon umduğunu bulamayan ve gelecek sezonun transfer çalışmalarının startını veren Beşiktaş için Cezayirli futbolcu Anis Hadj Moussa için transfer teklifi yaptığı ileri sürüldü.

Siyah beyazlıların, bonservisi Belçika ekibi Patro Eisden’de olan ve kiralık olarak Vitesse’de forma giyen, oyun stiliyle Ricardo Quaresma’ya benzetilen 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Anis Hadj Moussa ile ilgilendiği haberleri gündeme düşmüştü.

Hollanda basınından Beşiktaş iddiası

Hollanda basını, Beşiktaş'ın genç futbolcu için birçok kulüple birlikte transferi yarışına girdiğini yazmıştı.

4.1 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 5 teklif

Belçika Ligi'ni yakından takip eden Sacha Tavolieri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Anis Madj Moussa ve Beşiktaş arasındaki iddiaları daha da ileri bir seviyeye taşıdı. Tavolieri'nin iddiasına göre Beşiktaş, Cezayirli futbolcu için transfer teklifinde bulundu. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Beşiktaş, dün akşam Anis Hadj Moussa için Patro Eisden'e 4.1 milyon euro bonservis ve sonraki satıştan %5 pay teklifinde bulundu."

Moussa, Feyenord'u seçti

Sacha Tavolieri paylaşımında ayrıca Beşiktaş'ın kulübüne teklif yaptığı 22 yaşındaki Cezayirli futbolcunun, seçimini yaptığı ve Feyenoord'a transfer olduğunu ileri sürdü. 

28 maçta forma giydi

Güncel piyasa değeri 750 bin Euro olan Anis Madj Moussa, bu sezon 18'i Patro Eisden ve 10'u Vitesse'de olmak üzere toplamda 28 maçta forma giydi. Cezayirli futbolcu bu karşılaşmalarda 4 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler