Beşiktaş'ın transferde önceliği belli oldu! İşte plan

13.10.2024 - 10:29 | Son Güncellenme: 13.10.2024 - 10:34

Beşiktaş, ara transfer döneminde önceliği 2 pozisyona verecek. Ayrıca devre arasında yolların ayrılması beklenen futbolcular ortaya çıktı. Detaylar.

Beşiktaş'ın transferde önceliği belli oldu! İşte plan

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Beşiktaş yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst ile iyi bir kimya tutturdu. Yaz transfer döneminde yaptığı takviyelerle dikkat çeken Hasan Arat yönetimi, ara transfer dönemi için de çalışmalarına devam etti.

İşte Beşiktaş'ın öncelikli hedefi

Siyah-Beyazlı kulübün ara transfer dönemi için öncelik verdiği pozisyonlar belli oldu. Milliyet'te yer alan habere göre yönetim, önce santrfor ve sol kanat bölgelerine takviye yapacak.

Beşiktaş, sol kanat transferinde skor katkısına önem verecek. Alınacak ismin gol yollarında etkili olması beklenecek. Santrfor bölgesinde ise Ciro Immobile gibi takıma kısa sürede uyum sağlayabilecek deneyimli bir golcü aranacak.

İki isim ile yollar ayrılıyor

Öte yandan kadroda düşünülmeyen Alex Oxlade-Chamberlain ve performansı beklentilerin altında kalan Jean Onana ile devre arasında yolların ayrılması planlanıyor.

Chamberlain ve Onana'ya Türkiye Kupası'nda görev

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst'un Chamberlain ve Onana'ya Ziraat Türkiye Kupası maçlarında görev vererek, oyuncuların farklı takımlara transferlerinin önünü açmak istediği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler