Beşiktaş'ın Lyanco Transferi İptal Oldu!

Akın Ungan
21.07.2023 - 17:52 | Son Güncellenme: 21.07.2023 - 18:01

Beşiktaş, Southampton'da forma giyen Lyanco ile anlaşarak İstanbul'a davet etmişti. Sağlık kontrollerinden geçemeyen Lyanco'nun transferi iptal oldu.

Beşiktaş'ın Lyanco Transferi İptal Oldu!

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ahmet Nur Çebi yönetiminin anlaşma sağlayarak İstanbul'a getirdiği bir futbolcuda pürüz çıktı.

Lyanco'nun diz kıkırdağında problem görüldü

Beşiktaş'ın çarşamba akşam saatlerinde İstanbul'a getirdiği Brezilyalı stoper Lyanco'nun sağlık kontrolleri sırasında diz kıkırdağında problem görüldü. Bu gelişme üstüne siyah-beyazlılar transferi beklemeye aldı.

Beşiktaş transferden vazgeçti

İkinci kez sağlık kontrolüne sokulan Brezilyalı savunmacının sakatlığı doktorlar tarafından riskli bulundu. Bu durum karşıısnda Beşiktaş, 26 yaşındaki stoperin transferinden vazgeçti. Brezilyalı savunmacı, Southampton'a geri dönecek.

İlgini Çekebilir
Jean Onana, İstanbul'a geldi!
Habere Git

Satın alma opsiyonuyla kiralanacaktı

Beşiktaş, Southampton forması giyen Lyanco için İngiliz kulüp ile satın alma opsiyonlu kiralama formülü üzerinden anlaşma sağlamıştı. Oyuncunun sağlık kontrollerinden geçememesi nedeniyle transfer iptal oldu.

Geçen sezon 30 maça çıktı

Lyanco geçtiğimiz sezon Southampton forması ile Premier League'de 21, Lig Kupası'nda 6, FA Cup'ta 3 maça çıkarken 1 gol, 2 asistle mücadele etti.

Amartey ve Onana sağlık kontrollerinden geçecek

Savunma hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, geçtiğimiz gün Jean Onana ve sabah saatlerinde ise Daniel Amartey'i İstanbul'a getirdi. Oyunclar ile henüz resmi sözleşme imzalanmazken, futbolcuların sağlık kontrollerinden geçeceği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler