Beşiktaş'ın Vida transferinde işler karışıyor! Dinamo Kiev'den resmi açıklama...

19.12.2017 - 23:21 | Son Güncellenme: 19.12.2017 - 23:21

Beşiktaş'ın Vida transferinde işler karışıyor! Dinamo Kiev'den resmi açıklama...

Beşiktaş’a transferi arap saçına dönen Domagoj Vida için bir açıklama da Dinamo Kiev Teknik Direktörü Alexander Khatskevich’ten geldi.

Dinamo Kiev ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2017’de sona erecek olan Vida ile ilgili farklı haberler gelmeye devam ediyor.

Dinamo Kiev, Vida ile son kez masaya oturacak!

Ukrayna’da bir televizyon programına konuşan Dinamo Kiev hocası Khatskevich, Hırvat savunmacı ile ilgili flaş bir itirafta bulundu. Vida ile tatile çıkmadan görüştüklerini belirten Belaruslu teknik adam, “24-25 Aralık’ta tekrar görüşmek üzere sözleştik. Şu anda dinleniyor. Noel’den sonra geleceğine dair daha net bilgiler olur. Vida’nın daha iyi bir ligde oynaması gerektiğiyle ilgili bir beyanım olmadı. Kiev’de uzun yıllardır görev alıyor. Böyle oyuncularla yollarınızı ayırmak istemezsiniz. Ama hepsinin kendi kaderleri var. Vida’ya iyi bir istirahat diliyorum. Son kararını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Dinamo Kiev Başkanı ikna etti iddiası!

İki gün önce Ukrayna basınında çıkan haberde Dinamo Kiev Başkanı Igor Surkis'in Vida ile bir araya gelerek oyuncuyu sözleşme uzatmaya ikna ettiği iddia edilmişti. 

Beşiktaş cephesi Vida konusunda temkinli!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi son günlerde yaptıkları açıklamalarda Vida transferinde biten bir şey olmadığını ifade etmişlerdi. Başkan Orman bugün katıldığı bir organizasyonda stopere transfer düşündüklerini söylese de Vida ismini anmamıştı. 

Mrmic transferden emin konuşmuştu!

Öte yandan Hırvat basınına konuşan Beşiktaş kaleci antrenörü Marijan Mrmic bugün Hırvat basınına verdiği röportajda 28 yaşındaki oyuncunun 3 Ocak'ta Antalya'da başlayacak kampa katılmasını beklediğini belirtti. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler