Beşiktaş'ın yeni hocası kim olacak? Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın açıklaması

Akın Ungan
27.04.2024 - 13:30 | Son Güncellenme: 27.04.2024 - 13:46

Fernando Santos'un ardından geçici olarak Serdar Topraktepe'yi göreve getiren Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları sürüyor. Samet Aybaba, Sergen Yalçın iddialarını cevapladı.

Beşiktaş'ın yeni hocası kim olacak? Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın açıklaması

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışının uzağında kalan Beşiktaş, Fernando Santos'un ayrılığının ardından Serdar Topraktepe'yi bu sezon ikinci kez geçici olarak göreve getirdi. Teknik direkör arayışlarını sürdüren Siyah-Beyazlılar'ın Futbol Genel Koordinatörü Samet Aybaba açıklamalarda bulundu.

Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın açıklaması

Asist Analiz'e konuşan Samet Aybaba, "Sergen Yalçın listenizde var mı?" sorusuna cevap verdi. Aybaba, "Var tabii ki. Doğal var, doğal aday yani" ifadelerini kullandı.

"Teknik direktörlük seçimi gerçekten çok zor"

Teknik direktör konusunda çalışmaların devam ettiğini söyleyen Samet Aybaba, "Şu anda konuşuyoruz, bakıyoruz ne olabilir diye. Kolay değil bu iş. Teknik direktörlük seçimi gerçekten çok zor" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş - Nuri Şahin görüşmesinin sonucu belli oldu
Habere Git

"Bu süreci ayağa kaldıracak birisi lazım"

Yeni teknik direktörün yabancı mı, yerli mi olacağı hakkında açıklama yapan Aybaba, "İkisiyle de ilgili bakıyoruz. Beşiktaş takımı üçüncü sezondur başarısız döneme girdi. Bu süreci ayağa kaldıracak birisi lazım. Oyuncuların saygı duyacağı, işini iyi yapan, başarılı, antrenmanı-sistemi doğru planlayan bir antrenöre ihtiyacımız var" dedi.

Sergen Yalçın Beşiktaş'ta çifte kupa kazandı

Süper Lig'de Antalyaspor'u çalıştıran Sergen Yalçın, Ocak 2020'de Beşiktaş'ta teknik direktörlük yapmıştı. Yalçın, görevini Aralık 2021'e kadar sürdürdü. Bu süreçte Siyah-Beyazlılar'ın başında 79 maça çıkan tecrübeli hoca, 45 galibiyet, 10 beraberlik ve 24 mağlubiyet aldı. Sergen Yalçın, Beşiktaş ile 2020/21 sezonunda hem Süper Lig hem Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler