Beşiktaş'ın Yeni Malatyaspor Maçı Kamp Kadrosu Açıklandı!

İsa Kethüda
21.01.2022 - 13:31 | Son Güncellenme: 21.01.2022 - 16:59

Beşiktaş'ın Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşılaşacağı maçın kamp kadrosu belli oldu. İşte maç kadrosunda yer alan ve almayan oyuncular. Detaylar.

Beşiktaş'ın Yeni Malatyaspor Maçı Kamp Kadrosu Açıklandı!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 23. haftasında yarın saat 13.30'da deplasmanda Yeni Malatyaspor'la karşılaşacak Beşiktaş'ta kamp kadrosu açıklandı.

Beşiktaş'ta 6 oyuncu Malatya maçında yok

Siyah-beyazlı takımda Welinton, Salih Uçan, Mert Günok, Umut Meraş, Mehmet Topal ve Kevin N'Koudou kamp kadrosunda yer almadı.

İşte kamp kadrosunda yer alan oyuncular:

"Ersin, Emre, Rosier, Rıdvan, Montero, Josef, Batshuayi, Oğuzhan, Gökhan, Can, Atiba, Pjanic, Larin, Ghezzal, Necip, Vida, Kenan, Kerem, Serdar, Güven, Emirhan, Alex"

Yeni Malatyaspor tam kadro

Yeni Malatyaspor'da ise eksik ve sakat oyuncu bulunmuyor.

 

Oğuzhan, Larin ve Batshuayi sarı kart ceza sınırında

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup, Cyle Larin ve Michy Batshuayi, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Üç futbolcu, yarınki karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde ligin 24. haftasında Fraport TAV Antalyaspor ile oynanacak müsabakada forma giyemeyecek.

İlgini Çekebilir
"43 yaşıma girdim böylesini görmedim"
Habere Git

Kazanırsa deplasmanda 3. galibiyetini alacak

Bu sezon deplasmanlarda istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, dış saha maçlarından sadece ikisini kazanabildi.

Ligdeki ilk deplasman maçında Gaziantep FK ile golsüz berabere kalan siyah-beyazlılar, Antalyaspor ile oynadığı ikinci dış saha karşılaşmasından 3 puanla döndü. Daha sonra misafir takım olarak çıktığı mücadelelerde galibiyet elde edemeyen Beşiktaş, deplasmandaki ikinci galibiyetini ise geçen hafta Fatih Karagümrük'ü yenerek aldı.


Altay'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Beşiktaş; Medipol Başakşehir'e 3-2, Atakaş Hatayspor'a 1-0, Aytemiz Alanyaspor'a 2-0 ve İttifak Holding Konyaspor'a 1-0 yenildi.

Beşiktaş, söz konusu dönemde deplasmandaki Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor maçlarını 2-2, Kasımpaşa mücadelesini ise 1-1 beraberlikle tamamladı.

İlgini Çekebilir
İşte İlhan Palut'un istediği Beşiktaşlı futbolcu!
Habere Git

Kerem Kalafat da kadroda

Öte yandan, siyah-beyazlı takımın sezon başında kiralık olarak Uşakspor'a gönderdiği ve devre arasında geri çağırdığı Kerem Kalafat da maç kadrosuna dahil edildi. 

Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçı ne zaman?

Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş arasındaki maç yarın saat 13.30'da başlayacak ve maçı beIN Sports HD 1 canlı olarak yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler