Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien İsmael oldu!

Ali Bozkurt
22.03.2022 - 00:54 | Son Güncellenme: 22.03.2022 - 18:17

Beşiktaş prensipte anlaştığı Valerien İsmael'e sözleşme imzalaması için belgeleri yolladı. Peki Valerian İsmael kimdir ve nasıl oyun oynatır? İşte detaylar...

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien İsmael oldu!

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR ÖZEL

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta yeni teknik direktör belli oldu. Gece yarısı yapılan operasyon sonucu Siyah-Beyazlılar, son kararı kıldı ve sözleşme gönderildi. İşte detaylar...

Sözleşme gönderildi

Beşiktaş prensipte anlaştığı Valerien İsmael'e imzalaması için mail yoluyla sözleşme gönderdi. Gece gönderilen sözleşmeyi Fransız teknik adam imzaladığı an İstanbul‘a gelecek. Bugün yapılan toplantıda isimler masaya yatırılmış kararın yarın verileceği açıklanmıştı. Ancak Siyah-Beyazlı yönetim gece saatlerinde genç çalıştırıcıya kapsamlı bir kontrat yolladı. Bugün (22.03.20202) gün içinde görüşmelerin başladığının KAP’a bildirilmesi bekleniyor .


Resmi açıklama yarın

Sportif direktör Ceyhun Kazancı'nın daha önce sözlü olarak protokol anlaşması yaptığı Fransız teknik adama, Beşiktaş yönetiminin de onay verdiği öğrenildi. Valerian Ismael yarın resmi olarak KAP'a bildirilecek.

Kazancı anlaştı, 3 aday konuşuldu

Sportif direktör Ceyhun Kazancı, son olarak Valerien Ismael ile anlaştı. Kazancı, en son Championship'te West Bromwich'i çalıştıran ve kısa süre önce görevinden ayrılan Fransız çalıştırıcı ile anlaşma noktasına gelirken başkan Ahmet Nur Çebi'nin kararı bekleniyor.  Başkan ile görüşme yapıldı ve gündeme 3 aday geldi.

İlgini Çekebilir
'Pres uzmanı' Valerien Ismael! Beşiktaş'ı nasıl bir oyun bekliyor?
Habere Git

Valerien Ismael kimdir?

28 Eylül 1975 Fransa doğumlu olan Valerien Ismael, şu an kulüpsüz durumda bulunuyor. Kariyerinde iki kupa sevinci yaşayan Ismael, bu kupaların ikisini de Almanya'da kazandı. 2009 yılında Hannover formasıyla futbolculuk kariyerini noktalayan Ismael, aynu kulüpte Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. Daha sonra Hannover 96'nın 2. takımında teknik direktörlük kariyerine adım attı.Valérien Ismaël daha sonra teknik direktörlük kariyerinde sırasıyla Nürnberg, Wolfsburg, Apollon Smyrnis, LASK ve Barnsley takımlarında görev aldı. Fransız teknik adam son olarak West Bromwich'i çalıştırdı.

Senin için hazırladığımız haberler