Beşiktaş'ta Onur Bulut ve Maxim Eyüpspor'a Gol Attı, Ghezzal Döndü!

Akın Ungan
22.02.2023 - 16:44 | Son Güncellenme: 22.02.2023 - 17:03

Beşiktaş'ta yeni transferler Onur Bulut ve Maxim Eyüpspor'a karşı hazırlık maçında gol atarken, sakatlıktan dönen Ghezzal'ın performansı teknik heyeti sevindirdi.

Beşiktaş'ta Onur Bulut ve Maxim Eyüpspor'a Gol Attı, Ghezzal Döndü!

AJANSSPOR HABER

Deprem felaketi nedeniyle ligler ertelendi. Futbol takımları, hazırlık maçları yaparak form durumlarını aynı seviyede tutmak için çalışmalara başladı. Beşiktaş, TFF 1. Lig'in zirvesinde yer alan Eyüpspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar, mücadeleyi 3-2 kazandı.

Yeni transferler golleri sıraladı

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Alexandru Maxim ile Onur Bulut, Siyah-Beyazlılar'a galibiyeti getiren kilit isimler oldu. İki oyuncu da rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Beşiktaş'ın gol perdesini Al Nassr'dan gelen Aboubakar 43. dakikada açtı. 47'de Onur Bulut 2. golü, 56. dakikada kazanılan penaltıyı değerlendiren Maxim ise 3. golü kaydetti.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş'ten Rachid Ghezzal kararı!
Habere Git

Yeni transfer Rachid Ghezzal!

Uzun süren sakatlık sürecini atlatan Rachid Ghezzal'ın takıma katılması, Beşiktaş'ta yeni bir yıldız transferi etkisi yarattı. Cezayirli futbolcu yüzde 100'üne gelirken, geçtiğimiz gün Ümraniyespor'la oynanan hazırlık maçında 45 dakika oyunda kalarak 1 gol attı.

Antalyaspor maçında kadroda olacak

Ghezzal'ın Antalyaspor ile oynanacak erteleme maçında kadroda bulunması bekleniyor. Siyah-Beyazlılar, Antalyaspor maçının hazırlıklarına yarın saat 12.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek.

Senin için hazırladığımız haberler