Beşiktaş’ın yıldızı Almanya yolcusu! İşte bonservis bedeli!
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Beşiktaş, Milot Rashica’nın transferi için Alman kulübünün teklifine onay verdi. Yıldız oyuncunun yeni adresi netleşiyor.

Son 5 Haber

Beşiktaş'ın girişimde bulunduğu yıldızda beklenmedik gelişme! Transfer askıya alındı

Duran geldi, yerini kaybetti: Galatasaray genç golcü için devrede

Fenerbahçe'de gündem Alanyaspor'dan Ümit Akdağ transferi! Takas formülü...

Galatasaray - Venezia hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray'da Okan Buruk'un Monza maçı sonrası övdüğü Victor Nelsson için karar verildi
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Beşiktaş’ta transfer gelişmeleri hız kazanırken, Kosovalı oyuncu Milot Rashica için önemli bir adım atıldı. Siyah-beyazlı yönetim, Alman kulübünün Rashica için sunduğu 9-10 milyon euro aralığındaki teklifin değerlendirilebilir olduğunu belirtti. Bu rakamlara sıcak bakan yönetim, şimdi resmi teklifin gelmesini bekliyor.
Süreç resmiyete dökülmek üzere
Daha önce Alman ekibiyle yapılan görüşmelerde, Rashica transferine olumlu yaklaşıldığı ifade edilmişti. Sözlü olarak yapılan ilk temasların ardından, artık süreç resmiyete dökülmek üzere.
Geçen sezonun performansı
Geride kalan sezonda Beşiktaş formasıyla 41 karşılaşmaya çıkan 28 yaşındaki kanat oyuncusu, 5 kez fileleri havalandırırken 12 asistle takımına önemli katkı sağladı. Rashica'nın performansı, Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekmişti.
