Beşiktaş'ın yıldızı Domagoj Vida'yı üzecek karar!

18.11.2021 - 16:46 | Son Güncellenme: 18.11.2021 - 22:18

Dünya Kupası Elemeleri'ndeki son maçında Rusya'yı yenerek Katar vizesini alan Hırvatistan Milli Takımı için Beşiktaş'ın yıldız stoperi Vida'yı üzecek bir iddia ortaya atıldı.

Beşiktaş'ın yıldızı Domagoj Vida'yı üzecek karar!

Hırvatistan Katar biletini aldı

2022 Dünya Kupası Avrupa elemeleri, bu hafta oynanan karşılaşmalarla son buldu. Gruplardan Dünya Kupası'nda direkt katılacak takımlar da belli oldu. Domagoj Vida'nın takımı Hırvatistan ise son karşılaşmada lider Rusya'yı 1-0 yendi ve liderlik koltuğunu devralarak 2022 Dünya Kupası'na katılmaya hak kazandı. 

H Grubu'nu 21 puanlı Rusya'nın önünde 23 puanla lider bitiren son dünya şampiyonu finalisti, yeniden Dünya Kupası'nda başarı yakalamayı planlıyor.

Dalic'ten Vida kararı

Beşiktaş'ın tecrübeli stoperi Domagoj Vida'yla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Hırvat basını, Domagoj Vida'nın Dalic tarafından Katar'a götürülme ihtimalinin zayıf olduğunu, yıldız savunmacının ikinci plana düştüğünü iddia etti. Vida Dünya Kupası'nı göremeyebilir.

Rusya maçında yedek kaldı

Hırvatistan'ın Katar vizesini aldığı Rusya maçında kendisine 11'de yer bulamayan Vida maçı yedek kulübesinde tamamlamıştı.

32 yaşındaki stoper, kariyeri boyunca 95 kez Hırvatistan Milli Takımı forması giydi. Vida bu maçlarda 4 de gol atma başarısı gösterdi.

Bedelsiz transfer edildi

2018'den bu yana Beşiktaş'ta forma giyen Domagoj Vida bu sezon 10 maçta siyah beyazlı formayı terletti. Hırvat oyuncu Dinamo Kiev'den bedelsiz olarak transfer edilmişti. Vida'nın şu anki değeri 3 milyon 750 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler