Premier League ekibi Beşiktaş'ın yıldızını transfer etmek istiyor! Danışmanı doğruladı

Burak Alaca
02.11.2023 - 18:53 | Son Güncellenme: 02.11.2023 - 19:50

Premier League ekibi Aston Villa, Beşiktaş'ın genç yıldızına kancayı attı. Oyuncunun danışmanı görüştüklerini doğruladı. İşte detaylar...

Premier League ekibi Beşiktaş'ın yıldızını transfer etmek istiyor! Danışmanı doğruladı

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ın 18 yaşındaki santrforu Semih Kılıçsoy, Premier League ekibi Aston Villa ve Hollanda devi Ajax'ın merceğinde. Oyuncunun danışması Murat Teber kulüplerin genç yıldıza olan ilgisini doğruladı.

"Aston Villa, Semih'in durumunu takip ediyor"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Teber, ''Aston Villa'nın sportif direktörü Monchi ile sürekli görüşüyoruz. Doğrudur yazın Semih ile ilgili konuştuk. Beşiktaş'taki durumunu sordu. Takip ediyorlar. Semih, Monchi'nin bildiği, yeteneklerini beğendiği bir oyuncu. Belçika ve Hollanda'dan takip eden takımlar var. Genç milli takımlarda oynadığı maçları da takip ediyorlar. Beşiktaş büyük bir kulüp, doğrudan oynamak zor. Aboubakar ve Cenk Tosun gibi önemli oyuncular var önünde. Elbette, ilk planda Beşiktaş'ta kendini kabul ettiren, takıma yardımcı olan bir oyuncu olmak istiyor. Burak Yılmaz da onun yeteneklerine çok güveniyor. Fakat devre arasında daha çok süre alabileceği bir takıma kiralık olarak gitmesi söz konusu olabilir. Bu konuda Beşiktaş kulübüne de teklifler geliyor'' dedi.

Bu sezon A takım formasını 6 kez giydi

Semih Kılıçsoy bu sezon siyah beyazlı formayı 6 defa terletirken, 1 kez de rakip fileleri sarsmayı başardı. 1.78'lik forvet Beşiktaş'ın UEFA Konferans Ligi Eleme Turu'nda KF Tirana maçında sonradan oyuna dahil olarak takımının ikinnci golünü kaydetti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta genç oyuncu imzayı attı!
Habere Git

Kendi yaş kategorisini alt üst etti

Geçtiğimiz sezon henüz 17 yaşındayken Beşiktaş formasıyla U19 Süper Lig'de mücadele eden Semih Kılıçsoy attığı 18 gol ile ligi gol kralı bitirmş ve dikkatleri üzerinde toplamıştı.

Cim Bom'dan tanıdık ismi de transfer etmişlerdi

Aston Villa yaz aylarında bir diğer temsilcimiz Galatasaray'dan İtalya sağ kanat oyuncusu Nicolo Zaniolo'yu 27.5 milyon Euro satın alma opsiyonu ile kiralamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler