Beşiktaşlı Yıldıza Resmi Teklif Geldi | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
04.05.2023 - 08:57 | Son Güncellenme: 04.05.2023 - 09:04

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Jackson Muleka'ya transfer teklifi geldi. İşte forvet oyuncusunu isteyen takım.

Beşiktaşlı Yıldıza Resmi Teklif Geldi | Transfer Haberleri

Dev derbide Galatasaray'ı sahasında 3-1 mağlup eden ve 10 maçtır ligde kaybetmeyen Beşiktaş, gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezon siyah-beyazlı takımda istediği performansı bir türlü ortaya koyamayan Jackson Muleka'ya da talip çıktı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın sezon başında büyük umutlarla aldığı ancak potansiyelini bir türlü sahaya yansıtamayan Jackson Muleka, buna rağmen transferin gözdesi olacak gibi görünüyor.

Teklif yağıyor

Sabah'ta yer alan habere göre; Siyah-beyazlı yönetime bugüne dek ulaşan en fazla resmi teklifin Demokratik Kongolu oyuncu için olduğu kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Pelkas, PAOK iddialarına yanıt verdi: "Resmi teklif..."
Habere Git

"Muleka kadar teklif alan başka oyuncu yok"

Beşiktaşlı idareciler, "Takımda Muleka kadar teklif alan, durumu sorulan başka oyuncu yok" ifadeleriyle 23 yaşındaki forvete gösterilen ilgiyi gözler önüne serdi.

Chicago Fire resmi teklif yaptı

Bu tekliflerden biri oldukça ilginç. Daha önce Cenk Tosun'u kadrosuna katmak isteyen ABD'nin MLS ekibi Chicago Fire, genç oyuncu için 3 milyon Euro'luk resmi teklif yaptı. Ancak Beşiktaş bu bedeli kabul etmedi.

Beşiktaş, 5 milyon Euro istiyor

Ayrıca Rusya'dan Lokomotiv Moskova ve Katar'dan da bir kulüp Muleka'yı istedi. Siyah-beyazlılar, 3 milyon 350 bin Euro'ya Standard Liege'den aldığı futbolcuyu 5 milyon Euro'nun altında bir rakama satmaya sıcak bakmıyor.

İlgini Çekebilir
VİDEO | Hakan Çalhanoğlu'ndan Verona'ya muhteşem gol!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak forma giydiği Kasımpaşa'da 14 maçta 12 gol, 5 asist üreten Muleka, Beşiktaş'ta ise 28 karşılaşmada ancak 5 gol, 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler