Beşiktaş’ın yolunu gözlediği Batshuayi 5 gol attı!

15.08.2021 - 22:17 | Son Güncellenme: 16.08.2021 - 01:27

Beşiktaş’ın transferi için gün saydığı Michy Batshuayi, Chelsea’nin Weymouth’u 13-0 yendiği hazırlık maçında 5 gol birden attı. İşte detaylar…

Beşiktaş’ın yolunu gözlediği Batshuayi 5 gol attı!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş’ta Michy Batshuayi heyecanı her geçen gün artıyor. Çaykur Rizespor maçından sonra teknik direktör Sergen Yalçın’ın transfer için ismini verdiği futbolcu Chelsea’de şov yaptı.    

Michy Batshuayi'den bir maçta 5 gol 

Premier Lig'de yeni sezona 3-0'lık Crystal Palace galibiyetiyle başlayan Chelsea, bu karşılaşmada görev almayan futbolcuları için bir hazırlık maçı oynadı. 5. Lig ekiplerinden Weymouth ile oynanan karşılaşmada 5 gol atan Michy Batshuayi yıldızlaştı. Belçikalı futbolcu böylece ne kadar formda olduğunu gösterdi. 

Chelsea'nin yedekleri 13-0 kazandı 

Chelsea'nin 13-0 gibi farklı bir skorla kazandığı özel maçta diğer gollerini Ross Barkley(3), Thiago Silva (2), Callum Hudson-Odoi(2) ve Reece James kaydetti.

Beşiktaş, Batshuayi’yi kiralayacak

Öte yandan Beşiktaş, Batshuayi’yi 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna katma konusunda Chelsea ile anlaşma sağladı. Gelen haberlere göre İngiliz ekibi, Belçikalı futbolcunun sözleşmesini uzatıp siyah-beyazlılara kiralayacak.

Bu hafta İstanbul'a bekleniyor

Beşiktaş 27 yaşındaki forvete yıllık 2.5 milyon Euro ödeyecek. Satın alma opsiyonu ise 7 milyon Euro olarak belirlenecek. Michy Batshuayi’nin hafta içinde İstanbul’a gelmesi bekleniyor. 

İlgini Çekebilir
Michy Batshuayi, Beşiktaş'tan ne kadar kazanacak?
Habere Git

Geçen sezon Crystal Palace’da forma giyen Batshuayi, 20 maçta 2 gol attı, 2 asist yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler