Beşiktaşlı Domagoj Vida'ya Fransız kancası

30.01.2022 - 11:19 | Son Güncellenme: 30.01.2022 - 11:31

Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Domagoj Vida, siyah beyazlı takımla kontrat uzatma görüşmelerinde anlaşma sağlayamazken, Hırvat stopere Fransız ekibi talip oldu.

Beşiktaşlı Domagoj Vida'ya Fransız kancası

2017-2018 sezonun devre arasında transfer olduğu Beşiktaş'la olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hırvat stoper ile siyah beyazlı kulübün yaptığı kontrat uzatma görüşmelerinde bir sonuç alınamamıştı. Kartal'ın 32 yaşındaki ftubolcuya aldığı ücrette indirim yapması kaydıyla yaptığı yeni sözleşme teklifi vida tarafından kabul görmemişti.

Fransa'dan talip çıktı

Beşiktaş'la bir lig bir de Türkiye şampiyonluğu yaşayan ve sezonun ilk yarısında 22 maçta forma giyen Domagoj Vida'ya Fransa Ligue 1'den talip çıktı. 

Tisserand'ı almamayn St. Etienne rotasını Vida'ya çevirdi

Fotomaç'ın haberine göre; Fransız ekibi St.Etienne, Fenerbahçeli Tisserand için yapılan teklifin geri çevrilmesi sonrası rotasını Vida'ya çevirdi. 

İlgini Çekebilir
Önder Karaveli'yi kızdıran Şenol Güneş sorusu!
Habere Git

Fransız ekibinin ara transferde Vida'yı kadrosuna katmak için siyah-beyazlı yetkililerle masaya oturacağı öğrenilirken, Beşiktaş ile henüz anlaşamayan Hırvat stoperin de St.Etienne'e olumsuz bir yanıt vermediği belirtildi. 

Vida'nın Beşiktaş'la anlaşamaması durumunda St.Etienne'e gideceği iddia edildi. Kartal'ın, Domagoj Vida için St.Etienne'in alacaklarını karşılaması durumunda bedelsiz transferine dahi izin vermeye hazır olduğu gelen bilgiler arasında.

Beşiktaş'ta 155 maçta oynadı

32 yaşındaki stoper Domagoj Vida, Beşiktaş formasıyla bugüne kadar 155 maçta görev aldı. 160 kez Dinamo Kiev formasını giyen Hırvat oyuncu, 6 maçta daha görev alması durumunda, kulüp kariyerinde en çok forma giydiği takım Beşiktaş olacak. Vida bu periyotta rakip ağları 15 kez havalandırırken, 1 kez de gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler