Beşiktaş'tan ayrılan Cyle Larin'in Club Brugge'dan alacağı ücret belli oldu

Akın Ungan
05.07.2022 - 16:34 | Son Güncellenme: 05.07.2022 - 16:45

Sözleşmesi bittikten sonra yeni kontrat görüşmelerinde anlaşma sağlanamayan Cyle Larin'in, yeni takımı Club Brugge'dan alacağı ücret belli oldu. İşte detaylar.

Beşiktaş'tan ayrılan Cyle Larin'in Club Brugge'dan alacağı ücret belli oldu

Beşiktaş'taki sözleşmesi sona erdikten sonra yönetimle arasında geçen görüşmelerin ardından maaş konusunda anlaşma sağlayamayan ve takımdan ayrılan Cyle Larin, Club Brugge'a imza attı. Larin'in yeni takımından alacağı ücret belli oldu.

Beşiktaş'tan 2.5 milyon istedi, 1.65'e düştü

Siyah-Beyazlılar ile 4 yıllık birlikteliğin ardından kontrat görüşmelerine başlayan Cyle Larin, Ahmet Nur Çebi yönetiminden önce yıllık 2.5 milyon Euro talep etti. Yönetimin indirime gitmesini istediği Kanadalı, bu rakamı devam eden görüşmeler içinde 1.65 milyon Euro'ya kadar çekti.

Sosyal medyada takipten çıktılar

Uzun süre boyunca yönetim ile iletişimde kalan Cyle Larin ve menajeri, Beşiktaşlı yöneticiler ile anlaşamadı. Siyah-Beyazlılar'ın isteği doğrultusunda daha fazla indirime yanaşmayan Larin, kulübü sosyal medyada takipten çıkarırken, tüm Beşiktaşlı gönderilerini sildi. Larin'in bu hareketine Beşiktaş da Larin'i takipten çıkararak yanıt verdi.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Beşiktaş'ta flaş Muleka gelişmesi!
Habere Git

Larin'in Club Brugge'dan alacağı ücret

Geçtiğimiz gün serbest oyuncu statüsü ile Club Brugge'a imza atan Cyle Larin'in alacağı ücret belli oldu. 3 yıllık anlaşmaya varan Larin, Belçika kulübünden yıllık 1.6 milyon Euro kazanacak. Brugge'a 3 yıllık toplam maliyeti ise 5,3 milyon Euro olacak.

Senin için hazırladığımız haberler