Beşiktaşlı Can Bozdoğan'dan Milli Takım cevabı

Feride Kara
31.01.2022 - 16:56 | Son Güncellenme: 31.01.2022 - 17:07

Beşiktaşlı genç futbolcu Can Bozdoğan TIVIBU Spor'a verdiği özel röportajda Türk Milli Takımı'nı tercih edip etmeyeceğiyle ilgili soruya yanıt verdi.

Beşiktaşlı Can Bozdoğan'dan Milli Takım cevabı

Beşiktaşlı genç futbolcu Can Bozdoğan TIVIBU Spor'a verdiği röportajda Beşiktaş kariyeri ve Türk Milli Takımı'nı tercih edip etmeyeceğiyle ilgili soruya yanıt verdi.  

Türk ve Alman futbolu arasındaki fark

Can Bozdoğan "Almanya ile Türk futbolu arasındaki fark teknik ve anlamında. Almanya'nın daha hızlı olduğunu söyleyebilirim. Top sizdeyken çok fazla düşünecek zamanınız yok. Türkiye'nin daha sert, daha temaslı olduğunu söyleyebilirim.

Beşiktaş taraftarı en çılgın atmosferi yaratıyor

Oynadığım takımların taraftarlarını kıyaslarsam Beşiktaş zirvededir. En gürültülü, en çılgın atmosfer. Şu anda Beşiktaş'ın futbolcusuyum. Sadece maçları düşünüyorum. Gelecek neyi getirir, göreceğiz.

Türk Milli Takımında oynayacak mı?

Kuntz ile bir görüşmemiz olmadı henüz. Genç yaş milli takımlarında Almanya forması giydim. Milli takım kararı gelecekte verilecek bir karar. Şu an için bir şey diyemiyorum.

Quaresma ile birlikte oynamak isterdim

Ben her zaman en yukarıyı, en üstü hedefleyen bir futbolcuyum. Daha büyük kulüplerde oynamak isterim ama gelecek ne getirecek göreceğiz. Quaresma ile birlikte oynamak isterdim.

İlgini Çekebilir
Kanada'da tarih yazan Larin, Beşiktaş'ta kalacak mı?
Habere Git

Dortmund'a karşı ekstra bir motivasyon ile oynadık

Kamp benim için iyi gidiyor. 1 haftadır buradayız. Çift idmanla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Dortmund - Schalke, Almanya'da bir derbi maçı. Dortmund'a karşı oynadık, benim için de ekstra bir motivasyon kaynağıydı ama ve maalesef yenildik.

Senin için hazırladığımız haberler