Beşiktaşlı Eski Yönetici: "Sergen Yalçın'ın önü kesilmemeli"

04.02.2020 - 17:57 | Son Güncellenme: 04.02.2020 - 15:04

Beşiktaşlı Eski Yönetici: "Sergen Yalçın'ın önü kesilmemeli"

Beşiktaş’ın Eski Yöneticilerinden Hakan Aksoy, siyah-beyazlıların gündemini değerlendirdi. Sergen Yalçın konusunda geç kalındığını belirten Aksoy, ”Camiaya yepyeni bir hava geldi. Sergen Hoca’nın gelişiyle puan farkı sıfırlanmıştır” dedi. Ayrıca Aksoy, Göztepe maçında kural hatası olduğunu ve TFF’nin gereken kararı vermesini beklediğini ifade etti.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Hakan Aksoy’un açıklamaları şu şekilde:  

Hakan Aksoy: "Beşiktaş gönüllerin transferini yapmıştır"

Sergen Yalçın etkisi hissedildi. İmza töreninde herkes gördü. Beşiktaş gönüllerin transferini yaptı. Beşiktaş’ın bir efsanesinin takımın başına gelmesi, kötü oyun ve puan farkını temizledi. Yeni bir sayfa açıldı. Sergen Yalçın’ı tartışmaya gerek yok. Rizespor maçında çok iyi değildik ama hoca kimin aksadığını, kimin aksamadığını yaptığı değişikliklerle gösterdi. Camiaya yepyeni bir heyecan gelmiştir. Bu değerli insan umarım başarılı olur ve yıllarca Beşiktaş’ta kalır.

Hakan Aksoy: "Sergen Yalçın, devre arasında gelmeliydi"

Sergen Yalçın devre arasında gelseydi çok daha faydalı olurdu. Keşke Sivasspor maçına Sergen Hoca ile başlayabilseydik. Transfer dönemi biraz sıkıntılı geçti. Devre arasında hoca gelseydi, belki Guilherme’yi de transfer edebilirdik. Biraz gecikmeli de olsa doğru bir adım atıldı. Yönetim ve başkan nelerin değiştiğini gördüler. Sergen Yalçın ve Ahmet Başkan da heyecandan konuşamadı imza töreninde. Doğru hamleler yapılırsa Beşiktaş camiası her zaman bütünleşir. Beşiktaş’ın değerlerini geri istiyoruz demiştik. O değerler silinince problem yaşıyoruz. Beşiktaş’ın Gaziantep FK maçında olmadık kadar taraftar gelecektir.

Hakan Aksoy: "Sergen Yalçın, sakinleştirici etkisi yaratacaktır"

Caner Erkin eleştiriliyor. Ama bu gerginliği neden? Bunu sorgulamak lazım. Caner Erkin, oyuna isyan ediyor. Sergen Yalçın, sakinleştirici etkisi de yaratacaktır. Beşiktaş’ın geleceği önemli. Altyapıya önem vermesini bekliyorum. Kartal gibi Rıdvan gibi genç oyuncuların daha çok oynamasını bekliyorum. Yeni transfer Boateng’in kalitesi belli. Ama futbolda adapte olma sorunu yaşayan oyuncular oluyor. Boateng’e gösterilecek sevgiyle kendisini kazanacağımıza eminim.

Hakan Aksoy: "TFF; Göztepe maçıyla ilgili gereken kararı vermelidir"

Göztepe maçında kural hatası yapıldı mı? Bir penaltı pozisyonunda nasıl itme ve çekme varsa ve bu penaltı diyebiliyorsak, kural hatası var mı, yok mu sorgulanır. Kural hatası çok net var. TFF, Beşiktaş aleyhine bir karar verirse olmaz. Verirse neye inancımız kalır? Gerekli başvurular yapıldı. Sergen Yalçın, Beşiktaş’a rakipken Beşiktaş’ı yendi. Kimsenin sesi çıktı mı? Camia olarak Göztepe maçında beklentimiz hükmen mağlubiyettir.

"Sergen Yalçın'ın gelişiyle puanlar eşitlenmiştir"

Beşiktaş şampiyonluk yarışında olacak. Sergen Hoca’nın gelişiyle puanlar eşitlenmiştir. Medyada farklı bakış açıları var. Galatasaray ile Beşiktaş’ın puanı aynı olduğunda, “Galatasaray yarışa tutundu, Beşiktaş kötü gidiyor” başlıkları atıldı. Evet, puan farkı var. Beşiktaş doğru yolda ilerlemeli. Cumartesi günü Beşiktaşlılar, Gaziantep FK maçıyla birlikte heyecanını artıracaktır.

Hakan Aksoy: "Beşiktaş yönetiminden hamleler bekliyoruz"

Başkan ve yönetim ödemeler için uğraşıyor. Beşiktaş’ta kimsenin parası kalmaz. Ödemeler bildiğim kadarıyla yapılıyor. Yönetimden hamleleri bekliyoruz. Böylece daha rahat bir hale gelebiliriz. Beşiktaş yönetimi umarım iyi projeler sunar ve camia olarak da o projelerin arkasında dururuz.

Hakan Aksoy: "Sergen Yalçın'ın önü kesilmemelidir"

Mircea Lucescu ile sezon sonuna kadar görüşme yapılabilir. Ancak; Sergen Yalçın’ın önünü kimse kesmemelidir. Sergen Hoca’nın hedefleri var. Sezon sonunda artı katkılarla Beşiktaş daha iyi olabilir. Mircea Lucescu konusu bugünün konusu değil. Sezon sonunda durum değerlendirilmesi yapılıp, masaya yatırılabilir.

Beşiktaş'ın ligdeki durumu...

Beşiktaş, Süper Lig’in 21.haftasında sahasında Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar, lider Sivasspor’un 8 puan gerisinde haftayı 7.sırada tamamlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler