Javi Montero'nun Oğlu Yoğun Bakımda! Beşiktaş...

Ali Bozkurt
02.01.2023 - 23:58 | Son Güncellenme: 03.01.2023 - 00:14

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta forma giyen başarılı İspanyol savunma oyuncusu Javi Montero'nun erkek bebeği yoğun bakımda. Montore, sosyal meydadan paylaştı. Detaylar...

Javi Montero'nun Oğlu Yoğun Bakımda! Beşiktaş...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Beşiktaş forması giyen Montero, 1 ay önce ikinci kez baba olmuştu. 23 yaşındaki İspanyol savunma oyuncusu Fabio ismini verdikleri bebekleri yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor. Montero ise oğlu için dua eden herkese teşekkür mesajı yayınladı. Detaylar...

Yoğun bakıma alındı

Beşiktaş'ın İspanyol savunmacısı Javi Montero'nun oğlu geçtiğimiz günlerde yaşadığı sağlık problemleri sonrası hastaneye kaldırılarak yoğun bakımına alındı. 

Sağlık durumu hakkında bilgi verilmedi

Beşiktaş ve oyuncu tarafından hastaneye kaldırılan bebeğin sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

İlgini Çekebilir
Volkan Demirel, Beşiktaş'ın eski yıldızını istedi
Habere Git

Beşiktaş'tan destek mesajı geldi

Beşiktaş, sosyal medya hesabından oyuncularına destek mesajı yayınladı. Siyah-Beyazlılar, ''Senin ve ailenin yanındayız, dualarımız Fabio bebek ile birlikte'' diye paylaşımda bulundu.

Montero sosyal medyada paylaşım yaptı

Tecrübeli savunma oyuncusu sosyal medya hesabından kendisine gelen mesajlar ve dualar için teşekkür mesajı yayınladı. Montero, ''Oğlumuz için dualarını eksik etmeyen, bizlere güzel enerjilerini yollayan, destek mesajları gönderen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim'' paylaşımında bulundu.

1 ay önce ikinci kez baba oldu

Yaklaşık 1 ay önce ikinci kez baba olan Beşiktaş'ın İspanyol futbolcu Francisco Montero'nun yeni doğan bebeği Fabio bir süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyor. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Dele Alli'nin alternatifini Çin'de buldu
Habere Git

Marta Bermudez, dua istedi

Javi Montero'nun eşi yoğun bakımında yatan bebekleri Fabio için sosyal medya hesabından dua istedi. Destek mesajları için teşekkür mesajı yayınlayan Marta Bermudez, oğlu ile hastaneden fotoğrafta paylaştı.

4 maçta görev aldı

Beşiktaşlı savunma oyuncusu Montero, bu sezon Süper Lig'de 3 karşılaşmada forma giydi. Montero, Süper Lig'de gol ve asist yapamazken Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 1 karşılaşmada görev aldı ve 1 asist yapma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler