Beşiktaşlı genç oyuncudan Şenol Güneş sözleri...

15.09.2017 - 16:03 | Son Güncellenme: 15.09.2017 - 16:03

AJANSSPOR- Balıkesirspor'un Beşiktaş'tan kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Sedat Şahintürk, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

İşte Sedat Şahintürk'ün açıklamalarından önemli satır başları:

'Gökhan Gönül ve İlhan Eker devreye girdi!'

"Transferim aniden gelişti. Beklemiyordum. Şenol Hocanın izin vermeme durumu vardı. Son gün kiralık gitmem konusunda karar alındı. Balıkesirspor'a transferim gerçekleşti. Transferim sürecinde  Gökhan Gönül ve İlhan Eker devreye girdi. Benim için aniden oldu"

'Büyük takımın oyuncusu olmak güzel bir duygu'

"TFF 1. Lig'de ilk maçıma göre iyi oynadığımı düşünüyorum. Şu anda her şey güzel gidiyor. Süper Lig için şu anda yorum yapmam erken. Büyük takımın oyuncusu olmak güzel bir duygu. Burada kendimi geliştirip üzerine koymam lazım. Beşiktaş'a döndüğüm zaman daha iyi olmam lazım, bana faydası olsun"

'Caner Erkin'i çok beğeniyorum'

"Beşiktaş'ta çok değerli ağabeylerim vardı. Hepsinden bir şeyler öğrendim. Hedefim Beşiktaş'ta kalıcı olmak ve Milli takımda görev almak. Dünya futbolundan Hazard'ı çok beğeniyorum. Beşiktaş'tan ise Caner Erkin'i (Ağbey) çok beğeniyorum"

Şenol Güneş sözleri...

"Şenol Hoca bulunduğu konumla yetinmemiş bir insan. Çok iyi oynadığımız maçlarda bile takımı öven açıklamalar değilde, eksiklerimizi kapatmak yönünde demeçleri oldu. Her zaman ileriyi düşünen bir insan. Beşiktaş'tan kiralık olarak geldim. Balıkesirspor için her şeyi yapacağım. Beşiktaş'ın şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini düşünüyorum.  Balıkesirspor taraftarına mesajım iyi ve kötü günde bizi desteklesinler"

'Çok mutluyum'

Elazığspor deplasmanında son dakikada kornerden kaydettiği golle ilgili olarak ise Sedat Şahintürk, "Balıkesirspor’daki ikinci maçımdı. Son dakikalarda köşe vuruşu olmuştu ve yenik durumda olduğumuz için baskıyı iyice arttırmıştık. Köşe vuruşunu kullanmaya gittiğimde Atilla Özmen (Ağabey) dahil herkes ceza sahasındaydı. Ceza sahası baya kalabalıktı. Topu aldım ve kaleye doğru sert bir orta kestim. Sanırım rakip oyuncunun ayağına çarptı ve gol oldu. Son dakikalarda geldiği için ve bu golle 1 puan aldığımız için takımım adına ve benim adıma mutluluk vericiydi. Futbol sahalarında az rastlanan bir gol kaydettiğim için de çok mutluyum" ifadelerini kullandı. 

YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ. 

 

 

Senin için hazırladığımız haberler