Beşiktaşlı Larin’e büyük onur!

01.04.2021 - 23:28 | Son Güncellenme: 02.04.2021 - 11:58

Beşiktaş haberleri… Kartal’ın formda golcüsü Cyle Larin, Kanada’da mart ayının en iyi futbolcusu seçildi. Siyah beyazlı futbolcu ocak ayında da aynı unvana layık görülmüştü. İşte detaylar…

Beşiktaşlı Larin’e büyük onur!

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Beşiktaş’ta kariyerinin en başarılı sezonunu geçiren Cyle Larin’e ödül geldi. Siyah beyazlı forvet, Kanada’nın “Mart ayındaki en iyi futbolcusu” seçildi. 

Hat-trick yaparak tarihe geçti

Larin, Kanada'nın Bermuda ve Cayman Adaları'ndaki Dünya Kupası ön eleme galibiyetinde toplam 4 gol attı. Bermuda'ya karşı aldıkları 5-1 galibiyette 3 gol kaydeden Beşiktaşlı yıldız, Dünya Kupası elemelerinde hat trick yapan üçüncü Kanadalı oldu (1992'de Alex Bunbury ve 2011'de Simeon Jackson'dan sonra).

Milli takımda 12 golü var

Siyah beyazlı oyuncu, içinde bulunduğumuz 2021’in ocak ayında da Kanada Federasyonu tarafından ülkesinin en iyi futbolcusu unvanını almıştı. Larin’in milli takımıyla 33 maçta 12 golü bulunuyor

Kasımpaşa maçında çok iş düşecek

25 yaşındaki futbolcu bu sezon Beşiktaş’ta ise 28 Süper Lig karşılaşmasında 14 kez fileleri havalandırdı. Takımına 4 kez de asist katkısı sağlayan Cyle Larin, Aboubakar’ın sakatlığı ve Cenk Tosun’un hastalığının ardından Kasımpaşa karşısında siya beyazlıların en büyük gol ümidi olacak.  

Senin için hazırladığımız haberler