Beşiktaşlı millilere Aybaba ve van Bronckhorst'tan destek! Görüntülü konuştular

Akın Ungan
02.07.2024 - 16:50 | Son Güncellenme: 02.07.2024 - 16:55

Beşiktaş'ta Samet Aybaba ve Giovanni van Bronckhorst, Avusturya maçı öncesi A Milli Takım'dan Mert Günok, Cenk Tosun ve Semih Kılıçsoy ile görüntülü konuştu.

Beşiktaşlı millilere Aybaba ve van Bronckhorst'tan destek! Görüntülü konuştular

AJANSSPOR HABER

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) son 16 tura yükselen A Milli Takım, bu akşam Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Ay-Yıldızlılar'ın kadrosunda yer alan Beşiktaşlı futbolcular Mert Günok, Cenk Tosun ve Semih Kılıçsoy, zorlu maç öncesi Siyah-Beyazlı kulüpten destek gördü.

Görüntülü konuştular

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba ile Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaşlı millileri arayarak görüntülü konuştu. Aybaba ve van Bronckhorst, Mert Günok, Cenk Tosun ve Semih Kılıçsoy'a başarılar diledi.

Aybaba: "Bir ülkeyi mutlu edeceksiniz"

Samet Aybaba, "Tüm takıma başarılar diliyoruz. Bugüne kadar çok önemli şeyler yaptınız. Bu maçı da kazanıp bir ülkeyi mutlu edeceksiniz biliyorsunuz. Kaliteniz var, birlikteliğiniz var, duygularınız var. Başarılar diliyorum size. Gönlümüz, kalbimiz, yüreğimiz, her şeyimiz sizinle. Görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer savaşı! Fransız basını duyurdu
Habere Git

Bronckhorst: "Sizleri aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz"

Giovanni van Bronckhorst, "Merhaba çocuklar, tünaydın. Her şey yolunda mı? Sizinle tanıştığım için mutluyum. Dün yeni sezonun ilk günüydü. Siz doğal olarak katılamadınız. Çünkü Milli Takım'dasınız. Ama turnuvadan sonra sizleri aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz" şeklinde konuştu.

"Çeyrek finalde Türkiye - Hollanda maçını izlemek harika olurdu"

Sözlerine devam eden Hollandalı teknik adam, "Bugün büyük gün, çünkü Türkiye'nin ve Hollanda'nın maçı var. Çeyrek finalde Türkiye - Hollanda karşılaşmasını izlemek harika olurdu. Umarım ülkenizi ve Beşiktaş'ı gururlandırırsınız. Bugün antrenmanda olacağım fakat sizin maçınızı da izleyeceğim. Size başarılar diliyorum. Umarım maçta süre alır ve başarılı bir performans sergilersiniz. Tekrar başarılar diliyorum, İstanbul'da görüşürüz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler