Beşiktaş'ta Wout Weghorst Antrenmana Çıkmadı!

İsa Kethüda
11.01.2023 - 12:31 | Son Güncellenme: 11.01.2023 - 15:00

Son dakika haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş forması giyen ve Manchester United ile anlaşan Wout Weghorst, bugünkü antrenmana çıkmadı. Detaylar.

Beşiktaş'ta Wout Weghorst Antrenmana Çıkmadı!

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta bir oyuncu antrenmana çıkmadı.

Wout Weghorst antrenmana çıkmadı

A Spor'da yer alan habere göre; İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United ile prensip anlaşmasına varan Wout Weghorst'un, bugünkü antrenmanda yer almadığı belirtildi.

Ağrıları olduğunu söyledi 

Haberde, ağrıları olduğunu söyleyen Hollandalı golcünün çalışmalarına fitness salonunda devam ettiği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Erik ten Hag, Weghorst transferi hakkında konuştu!
Habere Git

Prensipte anlaşma tamam

Bilindiği üzere Manchester United, Weghorst için Beşiktaş ile prensip anlaşmasına varmıştı. Bu transfer karşılığında 3 milyon Euro alacak olan siyah-beyazlı takımın, Hollandalı golcünün yerine bir forvet bulduğunda transferin gerçekleşeceği belirtildi.

Hollandalı golcü için Burnley'ye bir kiralama bedeli ödemeyen siyah-beyazlı yönetim, oyuncuya ise 2022-23 sezonu için net 2.8 milyon ve 200 bin Euro'da performans primi vereceğini açıklamıştı.

Çebi: "Bu kritik süreçte takımı santrforsuz bırakmam"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de, forvet olmadan Hollandalı golcüyü bırakmayacaklarını açıkladı. Çebi’nin, “Adana Demirspor ve Kasımpaşa galibiyetleriyle yeniden güzel bir hava yakaladık. 

Bu kritik süreçte takımı santrforsuz bırakmam. Kaliteli bir golcü aldıktan sonra şartlarda da anlaşırsak Weghorst’u yolcu ederiz. Aksi halde Weghorst takımda kalır” diye konuştuğu aktarıldı. 30 yaşındaki yıldız oyuncu bu sezon forma giydiği 21 maçta 10 gol ve 4 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Aslan'dan Mauro Icardi kararı!
Habere Git

Beşiktaş, Aboubakar'a yöneldi

Hollandalı yıldızın ManU ile prensip anlaşmasına varılmasının ardından Kara Kartal, Al Nassr forması giyen eski oyuncusu Vincent Aboubakar'a yönelmişti. Siyah-beyazlı yönetim, Vincent Aboubakar'a 2.5 yıllık kontrat ve senelik 2.5 milyon Euro teklif etti. Kamerunlu yıldız, Beşiktaş'a transfer olmak istiyor. 

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden Aboubakar, bu sezon çıktığı 12 maçta 4 gol ve 2 asist ile oynadı.

İlgini Çekebilir
Çebi'den flaş Weghorst sözleri: "Takımı forvetsiz bırakmam!"
Habere Git

Beşiktaş'ın rakibi Konyaspor

Beşiktaş, Süper Lig'in 19. haftasında 14 Ocak Cumartesi günü saat 16.00'da Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler