Beşiktaşlı Amir Hadziahmetovic Trafik Kazası Geçirdi

28.04.2023 - 23:20 | Son Güncellenme: 29.04.2023 - 00:15

Beşiktaş'ın devre arasında Arababm.com Konyaspor'dan transfer ettiği Boşnak orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic trafik kazası geçirdi.

Beşiktaşlı Amir Hadziahmetovic Trafik Kazası Geçirdi

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 32 haftasında Beşiktaş evinde Galatasaray'ı konuk edecek. Karşılaşma öncesi Siyah-Beyazlılar'da tatsız bir gelişme yaşandı.

Yıldız oyuncu trafik kazası geçirdi

Beşiktaş'ın Boşnak yıldızı Amir Hadziahmetovic trafik kazası geçirdi. Orta saha oyuncusunun Sarıyer'de aracı ile karıştığı kazada bir motosiklet sürücü hafif yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Yıldız oyuncunun durumu iyi

Kazanın ardından Beşiktaşlı yıldızın sağlık durumunda bir problem bulunmuyor. Şenol Güneş'in uygun görmesi durumunda orta saha oyuncusu Galatasaray karşısında forma giyebilecek.

İlgini Çekebilir
Derbi öncesi Beşiktaş'ı üzen haber: Omar Colley...
Habere Git

3 milyona transfer oldu

26 yaşındaki oyuncu devre arasında Arabam.com Konyaspor'dan Beşiktaş'a 3.2 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. Yıldız oyuncunun adı o dönem İngiltere Championship'te liderlik koltuğunda oturan Burnley ile de anılıyordu.

Beşiktaş'ta 7 maça çıktı

Beşiktaş'a geldiği dönem Şenol Güneş'in sıklıkla tercih ettiği oyuncu son zamanlarda formadan uzak kaldı. Hadziahmetovic, siyah beyazlı forma ile 7 maça çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler