Josef de Souza Brezilya yolcusu!

Feride Kara
18.12.2022 - 15:47 | Son Güncellenme: 18.12.2022 - 16:01

Beşiktaş ile sözleşme yenilemeyen Brezilyalı futbolcu Josef de Souza'ya ülkesinden iki takım talip oldu. Souza ayrıca sahalara ne zaman döneceğini açıkladı.

Josef de Souza Brezilya yolcusu!

Beşiktaş ile sözleşmesini yenilemeyen Josef de Souza için belirsizlik sürüyor. Brezilyalı Beşiktaş'ta kalmak isterken Şenol Güneş oyuncu için henüz kararını vermedi. 

Brezilya'dan talip var

Bu sezon 8 maçta 1 asist yapan Josef De Souza'ya ülkesi Brezilya'dan talipler var. Resmi olarak Beşiktaş'a bir teklif gelmese de iki kulübün oyuncuyla ilgilendiği öğrenildi. Souza sakatlığı hakkında açıklama yaparak ne zaman sahalara döneceğini açıkladı. 

Bir hafta sonra hazırım

Bir haftalık süreye ihtiyacı olduğunu belirten Souza "Sakatlığımı atlattım, gücümü ve kondisyonumu geri kazanıyorum. Bir hafta sonra hazır bir şekilde ligde takıma fayda sağlayabilecek seviyeye gelmiş olurum" dedi. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta çanlar çalıyor! 3 futbolcu topun ağzında
Habere Git

Gaziantep maçıyla dönebilir

 Ziraat Türkiye Kupası'nda Çarşamba günü  Şanlıurfaspor maçında yedek soyunması beklenen Souza'nın Süper Lig'de oynanacak olan Gaziantep FK maçında Şenol Güneş'in onay vermesi halinde sahada olması bekleniyor. 

Ankaragücü maçında kırmızı kart gördü

Josef de Souza bu sezon en çok konuşulduğu konu Ankaragücü maçı olmuştu. Spor Toto Süper Lig 'in 5. haftasında Beşiktaş deplasmanda Ankaragücü'nü 3-2 mağlup ederken, maçın bitiş düdüğü sonrası yaşanan olaylarda bir taraftar Cenk Tosun'a uçan tekme atarken, Josef de Souza kırmızı kart görmüştü. 

Basın toplantısında ağladı

Josef de Souza'nın MKE Ankaragücü karşılaşmasının ardından çıkan olaylardan sonra kırmızı kart iptal edilmemişti. Brezilyalı oyuncu basın toplantısında gözyaşlarını tutamayarak "O anlarda çok normal davranmama rağmen 1 maç ceza aldım. Kırmızı kart görüm. Bu karar yüzünden ciddi anlamda hayal kırıklığı yaşıyorum.  Türkiye'yi, Türk insanını, futbolunu çok seviyorum. Tüm bunlara rağmen burada devam etmek için elimden gelen her şeyi yapacağım" demişti. 

Senin için hazırladığımız haberler