Beşiktaşlı yıldıza Premier Lig'den sürpriz talip!

20.08.2024 - 09:18 | Son Güncellenme: 20.08.2024 - 09:26

Süper Lig takımlarından Beşiktaş forması giyen ve Antalyaspor karşılaşmasında fileleri havalandıran Arnavut futbolcu Ernest Muçi'ye Premier Lig'den sürpriz talip çıktı.

Beşiktaşlı yıldıza Premier Lig'den sürpriz talip!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de sezona fırtına gibi başlayan, önce Süper Kupa finalinde Galatasaray'ı 5-0, ardından ligde Samsunspor'u deplasmanda 2-0 ve hafta sonu da sahasında Antalyaspor'u 4-2 ile geçen ve liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş'ta formayı Rafa Silva'ya kaptıran Ernest Muçi ile ilgili flaş bir gelişme yaşanıyor.

Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş'ta gelen isimler kadar gönderilecek futbolcular da merak edilirken, İngiliz basını Ernest Muci'yle ilgili flaş bir iddia ortaya attı.

Aston Villa, Ernest Muçi'ye talip oldu

Haberlere göre; Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, Beşiktaş'tan Ernest Muçi'ye talip oldu.

10 milyon Euro

İngiliz temsilcisinin bu transfer için 10 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edildi.

Haberde ayrıca teknik direktör Giovanni van Bronckhorst döneminde Arnavut oyuncunun fazla forma şansı bulamadığına dikkat çekildi.

Süper Lig takımlarının radarında

23 yaşındaki futbolcuya Süper Lig'den Eyüpspor, Bodrum FK ve Çaykur Rizespor’un ilgi gösterdiği, Başakşehir'in de Muçi'yi kadrosuna katmak için istekli olduğu ileri sürülmüştü.

Antalyaspor karşılaşmasında 88. dakikasında Rafa Silva'nın yerine oyuna giren Ernest Muçi, uzatma dakikalarında attığı golle skoru 4-2'ye getirmişti.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta 17 maça çıkan 23 yaşındaki futbolcu, 4 gollük katkı sağlamıştı. Kara Kartal, Muci'yi, geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Legia Varşova'dan 10 milyon Euro karşılığında almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler