Beşiktaşlı yönetici canlı yayında özür diledi!

28.10.2019 - 17:31 | Son Güncellenme: 28.10.2019 - 14:37

Beşiktaşlı yönetici canlı yayında özür diledi!

Beşiktaş’ın Eski İkinci Başkanı Metin Keçeli, siyah-beyazlıların ezeli rakibi Galatasaray’ı 1-0 yendiği derbi maç hakkında değerlendirmelerde bulundu. Keçeli, derbide maçın adamının Atiba olduğunu söylerken, Beşiktaş’ın şampiyonluk yarışında var olacağını Galatasaray mücadelesinde kanıtladığını dile getirdi. Umut Nayir'den canlı yayında özür dileyen Metin Keçeli, Abdullah Avcı ile Fatih Terim’in tokalaşmaması konusunda da fikrini açıkladı.

Metin Keçeli Radyospor'a konuştu

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Metin Keçeli’nin açıklamaları şu şekilde:

Metin Keçeli: "Galatasaray derbisi bir galibiyetten fazlasıdır"

Derbi bir galibiyetten fazlası gibiydi. Beşiktaş gergin günler geçiriyor. Kongre süreci geride kaldı. Takımın beklenmedik yenilgileri vardı. Avrupa Ligi’ndeki maçlar üzüntü vericiydi. Taraftar, takımı her zaman desteklemeli. Derbide desteklediği gibi taraftar devam etmeli. Böyle olursa Beşiktaş iyi bir yere gelir.

Metin Keçeli: "Bana göre maçın adamı Atiba'dır"

Maçın adamı bana göre Atiba’dır. Tam anlamıyla bir sigorta görevi görüyor. Elneny de derbide iyi oynadı. Gökhan Gönül de iyi işler yapıyor. Babel’e adım attırmadı. Gökhan, Beşiktaş’a geleceği dönemde eleştiriler vardı. Ben, ‘Gökhan beni heyecanlandırıyor’ demiştim. Gökhan, bir profesyonelin yapması gereken her şeyi yapıyor.

Metin Keçeli: "Umut Nayir'den özür diliyorum"

Umut Nayir’den özür diliyorum. Derbide gol atamasaydı bile aynı şeyi söylerdim. Bu takımın oyuncusu olduğunu ortaya koydu. Galatasaray da iyi bir dönem geçirmiyor. İyi mücadele edeceklerini tahmin ediyordum. Ben Beşiktaş’ın bütünüyle üstünlük kurduğunu gördüm. Gol de tesadüfen gelen bir gol değildi. Gol gelmeliydi ve geldi.

Metin Keçeli: "O olaylar Abdullah Avcı'nın ağrına gittiği için Terim ile tokalaşmadı"

Abdullah Avcı da Fatih Terim de Türk futboluna damga vurmuş teknik adamlardan. Aynı meslekteki insanlar normalde birbirine yakın duruyor. Fakat; daha önce bir olay yaşadılar. Abdullah Avcı’nın önceki dönemde yaşadıkları çok ağrına gittiği için Terim ile tokalaşmadı. Yapacak bir şey yok. Bazen böyle şeyler olabiliyor.

Metin Keçeli: "Beşiktaş şampiyonluk yarışında olacağını kanıtladı"

Beşiktaş, derbiyi kazandıktan sonra şampiyonluk yolunda var olacağını gösterdi. Ligde herkes birbirini yenebiliyor. Ligde kolay maç yok. Herkes rakibinden puan alabiliyor. Örnekleri de var. Ortada Trabzonspor gerçeği de var. Trabzonspor da futbolu ve konumuyla şampiyonluk şansına sahip. Başakşehir de kendini toparlamaya başladı. Beşiktaş, şampiyonluk yarışında var olacaktır.

Senin için hazırladığımız haberler