Beşiktaşlı yönetici maçın spikerine sert çıkıştı

Burak Alaca
03.12.2023 - 00:18 | Son Güncellenme: 03.12.2023 - 00:38

Basketbol Süper Ligi'nde Beşiktaş EmlakJet'in Fenerbahçe Beko'yu 68-64 mağlup ettiği mücadelede siyah beyazlı bir yönetici maçın anlatım ekibine tepki gösterdi.

Beşiktaşlı yönetici maçın spikerine sert çıkıştı

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 10. haftasında Beşiktaş EmlakJet, Sinan Erdem'de konuk ettiği Fenerbahçe Beko'yu 68-64 mağlup etti. Karşılaşmanın devre arasında yaşanan bir hadise dikkatlerden kaçmadı.

Beşiktaşlı yöneticiden tepki

Beşiktaş'ın Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Tahir Güneş devre arasında yayıncı kuruluş beIN Sports'un maçı anlatan spikeri İsmail Şenol'a taraflı anlatım gerekçesi ile tepki gösterdi.

Eski Beşiktaşlı sakinleştirdi

Umut Tahir Güneş'i yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan eski Beşiktaşlı basketbolcu ve koç İhsan Bayülken sakinleştirdi ve anlatım masasından uzaklaştırdı.

İlgini Çekebilir
Olaylı derbide kazanan Beşiktaş!
Habere Git

Saha olayları damga vurdu

Karşılaşmanın ilk yarısının bitimine 2.48 kala Fenerbahçeli Yam Madar'ın kafasına tribünden atılan bir objeisabet etti. Tribünlerden gelen tezahüratlar nedeniyle salonda 3 defa uyarı anonsu yapıldı. Fenerbahçe'nin Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komşuoğlu maç içinde Beşiktaş taraftarına tepki gösterdi.

Beşiktaş Fenerbahçe'yi 3 yıl sonra yendi

Beşiktaş, Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe'yi en son 2020-2021 sezonunda mağlup etmeyi başarmıştı. 17 Ocak 2021'de Ülker Spor ve Etkinlik Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmadan ve James Blackmon'un 32 sayı ile yıldızlaştığı maçtan galip ayrılan taraf 92-83'lük skor ile galip ayrılan Siyah-Beyazlılar olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler