Beşiktaşlı yöneticiden transfer müjdesi! Dünya yıldızı...

03.09.2023 - 22:14 | Son Güncellenme: 03.09.2023 - 22:32

Beşiktaş yöneticisi Tarkan Ser, Süper Lig'de oynanan Sivasspor maçının ardından Flamengo forması giyen Brezilyalı yıldız David Luiz ile anlaşma sağladıklarını duyurdu.

Beşiktaşlı yöneticiden transfer müjdesi! Dünya yıldızı...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş'ın EMS Yapı Sivasspor'u 2-0 yendiği maçın ardından yönetici Tarkan Ser transfer operasyonlarına dair önemli açıklamalarda bulundu. Ser, anlaştıkları bir dünya yıldızını açıkladı.

"David Luiz ile her konuda anlaştık"

Maç sonu TRT Spor'a konuşan Tarkan Ser, Flamengo forması giyen Brezilyalı stoper David Luiz ile alakalı "David Luiz ile her konuda anlaşma sağladık. Teknik ekibin kararını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Top teknik ekipte

Ser'in ifadelerinde belirttiği gibi 36 yaşındaki oyuncunun transferinde son kararı teknik heyet verecek. Şenol Güneş ve ekibinin onay vermesi durumunda transfer bedelsiz bir şekilde gerçekleşecek.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan maç sonrası voleybol anonsu! Dev ekranda...
Habere Git

Menajerler önerdi

Deneyimli savunmacı Beşiktaş'a menajerler tarafından önerildi. Akşam'ın haberine göre Siyah-Beyazlılar oyuncu ile yıllık 2 milyon Euro üzerinden 1+1 yıllık bir anlaşma sağladı. Yıldız oyuncuya 500 bin Euro imza parası ödeyecek.

Dev kulüplerde oynadı

36 yaşındakistoper kariyerinde Benfica, Chelsea, Paris Saint Germain ve Arsenal gibi dev kulüpler için top koşturdu. 1.89'luk stoper kariyerinde 1 defa Şampiyonlar Ligi, iki defa ise Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı.

Sözleşmesi yıl sonunda bitiyor

Deneyimmli stoperin Brezilya Serie A ekibi Flamengo ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2023'te bitiyor. David Luiz bu sezon Flamengo formasını 13 maçta giyerken 1 gol, 1 asistle mücadele etti.

İlgini Çekebilir
Kartal, evde siftahı Yiğido ile yapıyor
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler