Beşiktaşlı yöneticiden transfer açıklaması: "İstiyoruz"

19.05.2020 - 11:29 | Son Güncellenme: 19.05.2020 - 11:49

Beşiktaşlı yöneticiden transfer açıklaması: "İstiyoruz"

Aadfı uzun bir süredir Beşiktaş ile anılan Edwin Gyasi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Siyah beyazlı bir yöneticinin, sağ kanat oyuncusunu transfer etmek istedikleri yönündeki açıklaması Gana basınında yer aldı.

Gana basınında yer alan habere göre; Beşiktaş, Bulgaristan Ligi ekibi CSKA Sofya'daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Edwin Gyasi'den vazgeçmiyor.

 

Haberde, Beşiktaşlı bir yöneticinin 28 yaşındaki sağ kanat hakkındaki görüşlerine yer verilirken; siyah beyazlı ismin şu ifadeleri kullandığı belirtildi: "Edwin Gyasi ile gerçekten ilgileniyoruz ve onu bu yaz transfer etmek istiyoruz. Çok iyi bir oyuncu ve her takım ona sahip olmayı ister."

Adı açıklanmayan yöneticinin, "Bir süredir onu izliyorduk ve kulübümüz için harika bir katkı olacağını düşünüyoruz. İyi bir oyuncu ancak yazın neler olacağını göreceğiz." dediği de belirtildi.

Edwin Gyasi ne demişti?

Daha önce yaptığı açıklamada Beşiktaş'ta forma giymek istediğini söyleyen Gyasi, "Beşiktaş, büyük tarihi ve çok büyük taraftar kitlesi ile iyi bir kulüp. Her futbolcunun onlar için oynamak isteyeceğini düşünüyorum. Türk Ligi; rekabet etmemi sağlayacak iyi takımlar ve iyi oyuncuların olduğu güçlü bir lig." ifadesini kullanmıştı.

Edwin Gyasi'nin performansı

Bu yılın başında kiralık olarak gittiği MLS ekibi FC Dallas'tan geri dönen Gyasi, CSKA ile 2 maça çıktı.

28 yaşında ve 1,85 boyundaki futbolcu, 5 kez Gana Milli Takımı formasını terletti

Gyasi, sağ kanat dışında forvette de oynayabiliyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz. 

 

Senin için hazırladığımız haberler