Beşiktaş, Pjanic transferini resmen açıkladı! 2. Ghezzal vakası...

02.09.2021 - 23:52 | Son Güncellenme: 03.09.2021 - 14:10

Transfer haberi... Beşiktaş, Barcelona'dan Miralem Pjanic'i kiralık olarak kadrosuna kattı. Oyuncunun evrakları için hummalı bir çalışma yapıldı. İşte detaylar...

Beşiktaş, Pjanic transferini resmen açıkladı! 2. Ghezzal vakası...

AJANSSPOR-HABER

Transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş, Barcelona'dan Miralem Pjanic'i kadrosuna kattı. 1 yıllığına kiralanan Miralem Pjanic, İstanbul'a iner inmez kendisini bekleyen özel araçla birlikte hızlıca sağlık kontrollerinden geçmeye gitti. Siyah-beyazlı ekip, Pjanic'in de dahil olduğu listeyi UEFA'ya bildirmek için adeta zamanla yarıştı. Öte yandan, bu transferin son ana kalması; akıllara Rachid Ghezzal'ı getirdi. Detaylar haberde...

Kulüpten uçaklı paylaşım

Beşiktaş Kulübü, Miralem Pjanic'le görüşmelere başlandığını gün içerisinde KAP'a bildirmişti. Akşam saatlerinde yapılan bir paylaşımda, uçak temalı bir videonun paylaşılması akıllara transferi getirdi. İşte, Beşiktaş'ın o gönderisi...

 

Her saniye kıymetli!

Miralem Pjanic, İstanbul'a indikten sonra Beşiktaş'ın kısıtlı zamanı vardı. Oyuncu, havalimanında kendisini bekleyen araca biner binmez sağlık kontrollerinden geçmeye gitti. Daha sonra, Beşiktaş yönetimi bu transferi bildirmek için soluğu Türkiye Futbol Federasyonu'nun Levent'teki Tescil Bürosu'nda aldı. Bir yıl geçse de, Beşiktaş yine aynı yerden başladı. Yani, yine Rachid Ghezzal'da duyulan heyecan anımsandı.

Son 1 saat

TRT Spor'un Beşiktaş muhabiri Tuna Akdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Beşiktaş'ın bu transferi UEFA'ya bildirmesi için son 79 dakikası olduğunu yazdı. 

Ghezzal'ı hatırlattı

Miralem Pjanic'in UEFA'ya bildirilecek listeden hemen önce İstanbul'a inmesi akıllara Rachid Ghezzal'ı getirdi. Ancak bir farkla. Türkiye'de transfer sezonu 8 Eylül'de kapanıyor. Yani, Pjanic; Ghezzal gibi transferin son gününde İstanbul'a gelmedi. Bosnalı futbolcudaki telaş, transfer döneminden ziyade UEFA'ya bildirilecek listeyle ilgiliydi. 

KAP'a bildirildi

Beşiktaş'tan Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada: "Profesyonel Futbolcu Miralem Pjanic'in transferi konusunda kendisi ve kulübü FC Barcelona ile görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi. 

Yetişti...

Havalimanından özel araçla sağlık kontrollerine giden Pjanic, bu işlemlerinin ardından Levent'teki Tescil Bürosu'na geçti. İşlemlerde herhangi bir problem çıkmadı ve yeni transfer  UEFA listesine yazıldı.

Dalgakıran: "Mutluyuz..."

Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, Miralem Pjanic transferi için, "Böyle bir oyuncuyu Beşiktaş’a kazandırdığımız için mutluyuz. Yorgunuz ama mutluyuz" diye konuştu.

Önce Ghezzal'ı yetiştirdiler, şimdi de Pjanic'i...

Ekim 2020... Vodafone Park'tan ayrılan iki kişi, motorla Levent'teki Tescil Bürosu'na vardı. Yeni transfer Rachid Ghezzal'ın belgelerini alelacele yetiştirdiler. Bir nevi, çifte kupalı sezonda onların da payı büyüktü. Bugün, Miralem Pjanic transferinde yine aynı iki isim öne çıktı. Erdinç Gültekin ve Barış Papila... 

 

Fotoğraf: Tuna Akdemir, TRT Spor

Resmi açıklama yapıldı

Beşiktaş, Pjanic transferini resmen duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada ''"Miralem Pjanic'in geçici transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncuya 2021-2022 sezonu için net 2.750.000 Avro garanti ücret Şirketimiz tarafından ödenecektir'' denildi. 

Beşiktaş formasıyla poz verdi

Miralem Pjanic, Beşiktaş formasıyla poz da verdi. Siyah-beyazlıların yeni transferi mutlu ve heyecanlı görüntüsüyle dikkati çekti.

Senin için hazırladığımız haberler