Beşiktaş'ta 2 ismin bileti kesildi!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Beşiktaş'ta 2 ismin bileti kesildi!

Son 5 Haber

Fenerbahçe'de takım bulması istenen Çağlar Söyüncü'nün yerine gelecek isim belli oldu

Enes Ünal'dan Getafe'ye altın başlangıç!

Ismaila Sarr transferinde sıcak gelişme! Galatasaray anlaşmayı sağladı, Palace 60 milyon Euro istedi

Göztepe'de Gouhon kararı! Yeni adresi şaşırttı

Vinzenco Italiano sakatlık yaşayan Trossard'ın son durumunu açıkladı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Beşiktaş'ta iç transferde hareketli saatler yaşanıyor. Transferin hızlı takımlarından Kara Kartal'da kadroda düşünülmeyen ve hiçbir kulübün talip olmadığı Aras Özbiliz ve Veli Kavlak'ın sözleşmeleri kulüp tarafından tek taraflı feshedilecek.

Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle takımdan çok uzun bir süredir ayrı kalan ve iyileşme konusunda da henüz beklenen noktaya gelemeyen Veli Kavlak ile geldiği günden bu yana teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne giremeyen Aras Özbiliz'le yollar sonunda ayrılıyor.
Siyah-Beyazlılar, iki oyuncunun da sözleşmesini tek taraflı olarak feshetme kararı alırken kısa süre içinde iki isme de bildirimde bulunulacağı öğrenildi.

İki oyuncunun da bonservislerinin verileceği belirtilirken FIFA'lık olma durumuna karşı ise iki isimle de karşılıklı konuşulacağı ve geçmişe dönük alacaklarının eksiksiz ödeneceği belirtildi. Kartal'la sözleşmesi bu sezonun sonunda bitecek olan Veli Kavlak'ın maaşı 1 milyon 700 bin Euro olurken Aras Özbiliz ise senelik 1.2 milyon Euro kazanıyordu. (HaberTürk)
