Beşiktaş'ta 2 Oyuncuya Sürpriz Talip | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
20.04.2023 - 10:27 | Son Güncellenme: 20.04.2023 - 10:39

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta forma giyen Jackson Muleka ve Romain Saiss'e talip çıktı. İşte yıldız oyuncuları transfer etmek isteyen takımlar.

Beşiktaş'ta 2 Oyuncuya Sürpriz Talip | Transfer Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasını BAY geçen Beşiktaş'ta Romain Saiss ve Jackson Muleka'ya talip çıktı. Onur Bulut'un transfer edilmesiyle birlikte forma şansı bulmakta oldukça zorlanan Valentin Rosier'in de bonservisi belirlendi. İşte detaylar...

Monza, Rosier'den vazgeçmiyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Kara Kartal’ın Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal’ın sakatlanmasının ardından performansı düşen ve formasını Onur Bulut’a kaptıran Valentin Rosier ile İtalya Serie A takımlarından Monza’nın yakından ilgilendiği öğrenildi. 

Rosier'in bonservis bedeli 5 milyon Euro

Çizme ekibinin sezon sonunda Fransız sağ bek için resmi teklif yapacağı bildirildi. Yönetimin Rosier için beklentisi ise 5 milyon Euro.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan yıldız oyuncuya teklif!
Habere Git

Al-Ahly, Muleka'nın transferi için Beşiktaş'la görüşüyor

Siyah-Beyazlılar’ın sezon sonunda yollarını ayırmayı planladığı Jackson Muleka için teklifler gelmeye devam ediyor. Kartal, ara transfer döneminde oyuncu için Mısır’ın Al-Ahly takımından 2.5 milyon Dolar’lık teklif almış ancak geri çevirmişti.

4 milyon Euro

Kuzey Afrika ekibinin bir kez daha Beşiktaş’ın kapısını çaldığı ve tarafların görüşmelere başladığı ifade edildi. Yönetimin, 4 milyon Euro teklif gelmesi halinde transfere onay vereceği belirtildi.

Katar kulüpleri Romain Saiss'in peşinde

Beşiktaş’ta Faslı yıldız Romain Saiss, sezon sonu için menajeriyle şimdiden İngiliz takımlarıyla temas halindeyken Katar kulüpleri de oyuncunun peşini bırakmıyor... 

İlgini Çekebilir
İtalyanlar duyurdu! İşte Galatasaray'ın görüştüğü futbolcu...
Habere Git

Yıldız isme, Arap yarımadasından 4 milyon Euro seviyesinde maaşlı teklifler geldiği kaydedildi. Oyuncunun, kararını sezon sonunda vereceği ifade edildi. Beşiktaş da Saiss için 4 milyon Euro talep ediyor.

Öte yandan, İtalya basınından tuttomercatoweb sitesi, Manchester United’ın sezon sonuna kadar Burnley’den kiraladığı Weghorst’un bonservisini almayacağını yazdı. Haberin devamında Hollandalı forvetin yaz aylarında yeniden Beşiktaş’a dönebileceği iddia edildi.

Beşiktaş, Weghorst ile ilgilenmiyor

İngiliz Daily Mail de bu transferin gerçekleşme ihtimalinin bir hayli yüksek olduğunu yazdı. Ancak Weghorst’un ayrılığı sonrasında hücum hattını Vincent Aboubakar’la takviye eden Beşiktaş’ın Hollandalı golcü için bir girişiminin olmadığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus için olay sözler: "Nereye kadar böyle gidecek?"
Habere Git

Beşiktaş, Süper Lig'in 31. haftasında 22 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da Ümraniyespor ile deplasmanda karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler