Beşiktaş'ta 3 futbolcu yolcu!

25.12.2018 - 20:41 | Son Güncellenme: 25.12.2018 - 17:51

Beşiktaş'ta 3 futbolcu yolcu!

Süper Lig'in tamamlanmasının ardından devre arasında kadroda yapılanmaya gidecek Beşiktaş'ta gelecek ve gidecek oyuncuların listesi şekilleniyor. İşte Beşiktaş'ın devre arası transfer planı...

Beşiktaş, Avrupa devlerinin radarına giren Dinamo Zagreb'in 17 yaşındaki futbolcu Ajdin Hasic gündemine aldı. Hasic ile Benfica, Real Madrid, Barcelona ve Everton gibi önemli kulüpler ilgileniyor. Forvet arkası ve ikinci forvet olarak görev yapabilen Ajdin Hasic, Dinamo Zagreb'le sorun yaşıyor Yürürlükteki sözleşmenin feshedilip 2021'e kadar yeni bir sözleşme yapılması için anlaşıldığı belirtiliyor. Ancak Ajdin'in babası, var olan sözleşmenin feshinin ardından yeni bir sözleşme imzalamadıklarını ve oğlunun serbest kaldığını iddia ediyor.

Medel-Vida-Lens İngiltere yolcusu

Kartal'ın orta sahadaki dinamosu Gary Medel'e Premier Lig ekiplerinden West Ham United talip. Inter'den 2.5 milyon Euro'ya alınan Şilili yıldız için konuşulan rakam 8 milyon Euro...

Dinamo Kiev'den bedelsiz olarak transfer edilen Domagoj Vida için ise bir başka Londra ekibi Fulham'ın ilgisi var. Fulham'ın yapacağı teklife göre Vida'nın kaderi de belli olabilir.

Adem Ljajic'in bonservis sorunu

İtalyan basını Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar kiraladığı Adem Ljajic'in bonservisini alamayacağını yazdı. Haberde ekonomik sıkıntılar yaşayan Beşiktaş'ın sezon sonunda Adem Ljajic'i geri Torino'ya göndereceğini ve kiralık sözleşmesini yada bonservisi ile transferi gerçekleştiremeyeceğini iddia etti.

Cenk Tosun sesleri...

Kartal’ın transferde ise önceliği forvet ve stoper. Şu anda pek gündeme gelmese de Everton’da kadroya giremeyen Cenk Tosun’un kiralanması için girişimler var.

Kagawa'dan transfer açıklaması!

Borussia Dortmund'da forma şansı bulamayan ve Ocak ayında ayrılması beklenen Shinji Kagawa'dan önemli bir açıklama geldi. Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Shinji Kagawa, Ocak ayında doğru transferi yapmak istediğini dile getirdi. Japon basınına konuşan Kagawa, Dortmund'da yaşadıklarını anlatırken ''Dortmund'da şans bulamıyorum. Bazı günlerde antrenmanlara bile alınmadım. Bence büyük hakaret ama birkaç ayı bu acı ile geçirdim. Hala gelişebileceğimi düşünüyorum ve sadece futbol oynamak istiyorum. Bu nedenle doğru transferi yapmaya odaklandım'' dedi.

Beşiktaş'ın istediği genç Türkler

Beşiktaş, Kahramanmaraşspor'un formasını giyen 22 yaşındaki Safa Ali Memnun'u transfer listesine aldı. Diğer yandan Bak Spor’dan 19 yaşındaki Suat Kaya ve Denizlisporlu 24 yaşındaki Muhammed Himmet Ertürk de alternatif isimler.

Falcao iddiası...

Yönetim, dünya çapında bir isim de almak istiyor ve bunun için masada olan kişiyse Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao. Monaco’da oynayan yıldız siyah beyazlılara yeşil ışık yaktı.

Sağ bek için yeni isim

Beşiktaş, Gökhan Gönül'ün sık sık sakatlanması nedeniyle sıkıntı yaşadığı sağ bek için de arayışlarını sürdürüyor. Siyah-beyazlıların bu bölgeye son adayı ise Gençlerbirliği'nin başarılı ismi Ahmet Oğuz. Beşiktaşlı idarecilerin önümüzdeki günlerde Başkent ekibinin yetkilileri ile masaya oturması bekleniyor. 25 yaşındaki futbolcu, bu sezon Spor Toto 1. Lig'de 16 maça çıkarken 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Orkuk Kökçü transferi yalanlandı

Beşiktaş'ın Feyenord'dan 2000 doğumlu Orkun Kökçü'yü transfer ettiği iddia edildi. Ancak Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner bir açıklama yaparak haberin asılsız olduğunu, Feyenoord'la bu oyuncu için görüşme yapılmadığını söyledi.

Tolgay ve Caner için Fenerbahçe devrede, Şener takasla gelebilir

Ligin ikinci yarısına, devre arası transferleriyle güçlenmiş bir takımla girmek isteyen Fenerbahçe, Beşiktaş’tan ayrılma noktasındaki Tolgay için bastırıyor. Yıldız oyuncu üzerinde önemle duran Ersun Yanal, eski öğrencisi Caner için de nabız yokluyor. Beşiktaş’ta yaşadığı parasal sorunlar nedeniyle kadro dışı olan Tolgay’ın bonservisini alıp Fenerbahçe’ye gelmek istediği iddialar arasında. Ersun Yanal’ın bu transferi çok istediği ve sportif direktör Comolli’nin Tolgay ile bir görüşme yaptığı ifade ediliyor. Beşiktaş’ın kadroda yer vermediği Tolgay’ı para kazanabilecek bir formülle vermeye sıcak baktığı konuşuluyor. Siyah beyazlı yönetimin Tolgay’a karşılık Şener ve bir miktar para formülüne “Evet” diyebileceği kulislerde dile getiriliyor. Öte yandan, sol bek için de arayışlarda olan Fenerbahçe’nin gündemine, eski futbolcusu Caner’in de girdiği dile getiriliyor.  (CNN)

Senin için hazırladığımız haberler