Beşiktaş'ta Ismael 3 Oyuncu ile Yolları Ayırıp 1 Transfere Onay Verdi

Akın Ungan
08.04.2022 - 15:43 | Son Güncellenme: 08.04.2022 - 16:16

Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael, 3 oyuncu ile sözleşme yenilenmesini istemedi. Transferde ise 1 oyuncu için şartların zorlanmasını istedi.

Beşiktaş'ta Ismael 3 Oyuncu ile Yolları Ayırıp 1 Transfere Onay Verdi

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael, Trabzonspor maçı ve takımla beraber çıktığı antrenmanlar sonucu oluşan raporunu yönetime sundu. yaz transfer döneminin yaklaşması ile Ahmet Nur Çebi ve ekibinin çalışmalarına hız kazandırması beklenirken, hocadan gelen rapor göz önüne alınarak, hamleler oluşturulacak.

İşte Valerien Ismael'in raporu

NTV Spor'un haberine göre Valerien Ismael'in yönetime sunduğu raporda Domagoj Vida ile sözleşme yenilenmesi talep ediliyor. Hırvat stoperi beğenen Ismael, oyuncunun takımda kalmasını istedi. Ayrıca Valerien Ismael, takımın efsane isimlerinden Atiba Hutchinson ile 1 yıl daha sözleşme imzalanmasına olumlu yaklaştı.

Larin ve Güven'de çekimser

Cyle Larin ve Güven Yalçın'da çekimser kalan Fransız çalıştırıcı, uygun şartların oluşmaması durumunda 2 isimle de yolların ayrılabileceğini kaydetti.

3 oyuncunun gitmesini istedi

Valerien Ismael, yönetime sunduğu raporda 3 oyuncu ile sözleşme yenilenmesini istemedi. Ismael'in gitmesini istediği oyuncuların ise Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre ve Mehmet Topal olduğu belirtildi.

İlgini Çekebilir
Josef ant içti, paylaşımı olay oldu! O stat dolacak
Habere Git

Transferde onun için şartlar zorlanacak

Valerien Ismael, Konyaspor'un stoperi Abdülkerim Bardakçı transferine onay verdi. 27 yaşındaki stoperin, oynatmak istediği oyun sistemine uyduğunu vurgulayan Ismael, yönetimden tüm şartların zorlanmasını istedi.

Senin için hazırladığımız haberler