Beşiktaş'ta 3 puan sevinci! Şampiyonluk mesajı...

21.01.2021 - 18:14 | Son Güncellenme: 21.01.2021 - 18:17

Beşiktaş ligde 20. hafta maçında Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Siyah beyazlı takım Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan maçı 4-1 galip tamamladı. Kara Kartal'da Atiba, Larin ve Aboubakar maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Beşiktaş'ta 3 puan sevinci! Şampiyonluk mesajı...

Beşiktaş, Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Karagümrük'ü 4-1 mağlup etti. Siyah beyazlı takımda Vincent Aboubakar, Atiba ve Cyle Larin, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Aboubakar: "Lig dengeli gidiyor"

Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Vincent Aboubakar, "Bugün en önemlisi takımın yaklaşımıydı. Maça iyi başladık ve golden sonra da oyunumuzu da üst seviyeye çıkardık. Porto'dan ayrılışım sürecinde oynamamam insanlarda soru işareti yarattı. Oynamama sebebim sakatlığım değildi. Bir sürü forvet oyuncusu vardı ve süre alamadım. Buraya geldim, takımımız çok iyi, Beşiktaş beni bağrına bastı. Süre aldıkça tempo istediğim seviyeye geliyor. Lig dengeli gidiyor. Fenerbahçe ve Galatasaray da bu yarışın içinde. Sonuna kadar birliğimizi devam ettirmemiz gerekiyor" dedi.

Atiba: "Larin üstüne koyarak ilerliyor"

Siyah beyazlı takımın kaptanı Atiba maçın ardından yaptığı açıklamada şu şekilde konuştu.

"Önemli bir maçtı. Her zaman yaptığımız gibi aynı mentaliteyle yaklaştık maça. Maçı kontrol etmeye gelmiştik buraya. Genelinde iyiydik. 3 puanı aldığımız için mutluyuz, iyi oynadık. Larin üstüne koyarak ilerliyor, çok çalışıyor. Larin bunu en iyi seviyede ve en üst seviyede yapıyor takımımız için."

Larin: "3 puan almak önemli"

Kanadalı golcü futbolcu Larin ise, "Bugün 3 puan almak önemliydi. Attığım golden dolayı mutluyum. İyi çalışıyoruz, idmanlarda iyi şeyler yapıyoruz ve bunu sahada gösteriyoruz. Gidişatımız güzel" diyerek sözlerini noktaladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler