Beşiktaş'ta 4 futbolcunun bileti kesildi!

İsa Kethüda
11.12.2023 - 08:47 | Son Güncellenme: 11.12.2023 - 08:53

Süper Lig'de derbide sahasında Fenerbahçe'ye mağlup olan Beşiktaş'ta dört futbolcunun bileti kesildi. Siyah-Beyazlılar bu dört isimle karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmak istiyor.

Beşiktaş'ta 4 futbolcunun bileti kesildi!

Trendyol Süper Lig'in 15. hafta mücadelesinde sahasında Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olan Beşiktaş'ta sular durulmuyor. Siyah-Beyazlılar, dört futbolcu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Ayrılacak isimler netlik kazanmaya başladı

Skorer'de yer alan habere göre; derbide gösterilen performans büyük eleştiri toplarken Ocak ayında yolların ayrılacağı isimler netlik kazanmaya başladı.

4 ismin bileti kesildi

Beşiktaş'ta bu doğrultuda 4 ismin bileti kesildi. Siyah-beyazlılar belirlenen isimlerle karşılıklı anlaşma sağlayarak yollarını ayırmayı planlıyor. Anlaşma sağlanamazsa 4 yıldızın ismi ligin ikinci yarısı için TFF'ye bildirilmeyecek.

İlgini Çekebilir
Kerem Aktürkoğlu'ndan transfer sinyali: "Kariyerimde adım atmaya hazırım"
Habere Git

Aboubakar eleştiri topladı

Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın derbide sürpriz biçimde yedeğe çektiği Vincent Aboubakar son yarım saatte görev yaparken hiçbir varlık gösteremedi. Kamerunlu santrfor karşılaşmayı isabetli şut atamadan ve gol pozisyonuna giremeden bitirdi.

Süper Lig’deki son 7 maçın üçünde sakatlığı yüzünden oynamayan Aboubakar forma giydiği 4 karşılaşmada golle buluşamadı. Deneyimli futbolcu ligdeki son golünü 8 Ekim’de İstanbulspor’a atmıştı. Kafası haftalardır Afrika Uluslar Kupası’nda olan ve bu nedenle performansı adeta dibe vuran Aboubakar sert şekilde uyarılacak. Kamerunlu futbolcunun 2025’e kadar sözleşmesi bulunsa da toparlanamaması halinde sezon sonu gönderilmesi düşünülüyor. Suudi Arabistan’a geri dönebileceği ileri sürülen 31 yaşındaki forvetin kontratında özel bir çıkış maddesi olduğu da ifade ediliyor.

Radikal kararlar alınacak

Beşiktaş’ta yönetim kurulu ve teknik heyet kötü gidişatı durdurmak için radikal kararlar almaya hazırlanıyor. Eric Bailly, Daniel Amartey, Jean Onana ve Rachid Ghezzal ile devre arasında yolların ayrılması planlanıyor.

İlgini Çekebilir
Bailly'e tehdit mesajları! "Bir güvenlik problemi haline geldi"
Habere Git

Yeni transferler Bailly, Amartey ve Onana büyük hayal kırıklığı yarattı. Üç yıldır toparlanamayan Ghezzal da sabırları taşırdı. Manchester United’dan bedelsiz transfer edilen Bailly’nin sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Fenerbahçe derbisinde iki penaltı yaptıran Fildişi Sahilli stoperin karşılıklı anlaşmayla gönderilmesine sıcak bakılıyor.

Amartey talibi çıkması halinde gönderilecek

2026’ya kadar sözleşmesi bulunan Ganalı stoper Amartey talibi çıkması halinde gönderilecek. Lens’den 4 milyon euro bonservis karşılığında transfer edilen Onana ile de büyük olasılıkla yollar ayrılacak. 2027’ye kadar sözleşmesi olan 23 yaşındaki Kamerunlu oyuncunun kiralık veya bonservisiyle birlikte gönderilmesi planlanıyor.

Ghezzal’ın bileti de kesilecek

Kartal’da büyük olasılıkla Ghezzal’ın bileti de kesilecek. Üç yıldır ya sakat ya formsuz olan Cezayirli futbolcu ile yollar ayrılacak. Sözleşmesi sezon sonu bitecek 31 yaşındaki futbolcunun karşılıklı anlaşmayla devre arasında gönderilmesi düşünülüyor.

Siyah-beyazlılar ayrılığa yanaşmamaları halinde gözden çıkarılan futbolcuları sezonun ikinci yarısı için TFF’ye sunulacak listeye yazmayacak. Bu oyuncuların yerlerine teknik heyetin raporu doğrultusunda takviyeler yapılacak.

Senin için hazırladığımız haberler