Beşiktaş'ta 4 milyon Euro'luk pişmanlık: Jean Onana

03.10.2023 - 09:53 | Son Güncellenme: 03.10.2023 - 10:13

Beşiktaş, bu sezon yaz transfer dönemini rakiplerine göre daha sessiz geçirdi. Jean Onana'nın bonservisine 4 milyon Euro veren Kartal pişman oldu.

Beşiktaş'ta 4 milyon Euro'luk pişmanlık: Jean Onana

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk parolasıyla yeni sezona başlayan Beşiktaş, bu sezon ülkemizi UEFA Konferans Ligi'nde de temsil ediyor. Yaz transfer döneminde rakiplerine göre daha sessiz kalan Siyah-Beyazlılar, kadrosuna kattığı isimlerle tartışma yarattı.

Onana'ya 4 milyon Euro verildi

Ligue 1 temsilcisi Lens'tan sezon başında transfer edilen Jean Onana'nın bonservisine 4.04 milyon Euro verildi. Yönetimden yıldız bekleyen Siyah-Beyazlı taraftarlar Onana'nın bu transferine tepki gösterdi.

109 dakika süre aldı

Beşiktaş'ta 4 UEFA Konferans Ligi Eleme maçı, 2 Süper Lig maçı olmak üzere toplam 6 maçta görev alan Onana, yalnızca 109 dakika sahada kalabildi. 23 yaşındaki Kemerunlu önlibero, 1 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Djiku’yu neden istemedi?
Habere Git

Bekletinin altında kaldı

Oynadığı süre boyunca beklentilerin altında kalan Jean Onana, büyük eleştirilere maruz kaldı. Yönetimin büyük umutlarla transfer ettiği genç isim teknik heyette pişmanlık yarattı.

Yeni transferler formaya hasret

Yaz transfer döneminde kadrosuna 10 ismi dahil eden Beşiktaş'ta yeni transferler formaya hasret kaldı. Arthur Masuaku'nun satın alma opsiyonunun kullanılmasının ardından Ante Rebic, Milot Rashica, Daniel Amartey, Jean Onana, Eric Bailly, Alex Oxlade Chamberlain, Bakhtiyor Zaynutdinov, Emrecan Bulut, Tayfur Bingöl ve Gökhan İnler transferleri yapıldı. Fakat bu isimlerden yalnızca Milot Rashica ve Bakhtiyor Zaynutdinov'un performansları yeterli görülürken, Alex Oxlade Chamberlain'ın ise umut vadettiği düşünüldü.

Senin için hazırladığımız haberler