Beşiktaş'ta 4 transfer tamam! Hedefte 3 kişi daha var...

17.08.2020 - 11:11 | Son Güncellenme: 17.08.2020 - 11:20

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele verecek Beşiktaş transfer çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş kaç transfer daha yapacak? Beşiktaş'ın transfer listesinde kimler var? Hangi mevkilere oyuncular alınacak?

Beşiktaş'ta 4 transfer tamam! Hedefte 3 kişi daha var...

AJANSSPOR-HABER

Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına hazırlanan Beşiktaş, bugüne kadar 4 isimle anlaştı. Aytemiz Alanyaspor'dan Fabrice N'Sakala ve Welinton ile anlaşan siyah beyazlılar, son olarak Kayserisporlu Bernard Mensah'ı da renklerine bağladı. Siyah beyazlılar Stoke City'den Badou Ndiaye ile de büyük ölçüde anlaştı. Welinton ile ilgili yaşanan takas sorunu da aşılmak üzere. Beşiktaş, Alanya'nın ayrıca istediği Ahmet Gülay'ı 2 yıllığına kiralık verecek ve oyuncunun satılması halinde de primi verecek.

3 mevki için çalışma sürüyor

Siyah beyazlılar en az 3 transfer daha yapmayı hedefliyor. Bir sağ bek, bir sağ açık ve bir de forvet ile şimdilik transfer ilk aşaması tamamlanmak isteniyor. Siyah beyazlıların listesinde forvet için Aytemiz Alanyaspor'lu Papiss Cisse, Köln'de oynayan Anthony Modeste ve Porto'dan Ze Luis bulunuyor. Golcü transferinde en yakın isim Ze Luis... Beşiktaş, Gökhan Gönül'den boşalan sağ beke ise Roma'dan Davide Santon'u almak istiyor.

Töre ile maç başı anlaşma

Siyah beyazlıların sağ açıktaysa hedefi Yeni Malatyaspor'da oynayan eski oyuncusu Gökhan Töre. Töre, idmanlara çıkmayarak Beşiktaş'a gitmek istediğini açıkça ortaya koydu. Beşiktaş yönetimi takasla almak istediği Töre ile de maç başı ücret üzerinden anlaşmak istiyor. Malatyaspor ise Beşiktaş'tan 1.5 milyon Euro ve Umut Nayir'i talep ediyor.

Beşiktaş için belirlenen harcama limiti ne kadardı?

Beşiktaş yönetimi, takımdan yeni ayrılıkların olması veya yeni ihtiyaçların doğması halinde başka transferler de yapacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Beşiktaş'a yaklaşık 300 milyon lira Takım Harcama Limiti belirlemişti.

Senin için hazırladığımız haberler