Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar bekleyişi! Yeni golcü planları...

Akın Ungan
18.05.2024 - 10:56 | Son Güncellenme: 18.05.2024 - 11:09

Beşiktaş, daha önce kadro dışı bırakılan golcü oyuncu Vincent Aboubakar hakkında kararını verdi. Yıldız futbolcu gönderilecekler listesine eklendi.

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar bekleyişi! Yeni golcü planları...

Trendyol Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk yarışının uzağında kalan Beşiktaş, gelecek sezon planlamasına başladı. Siyah-Beyazlılar golcü oyuncu Vincent Aboubakar hakkında kararını verdi.

Aboubakar gidecekler listesinde

Sabah'ta yer alan habere göre Beşiktaş'ta Hasan Arat yönetimi, Vincent Aboubakar'ı gönderilecekler listesine ekledi. Aboubakar'ı gelecek sezon kadrosunda düşünmeyen Siyah-Beyazlılar oyuncuya gelecek transfer tekliflerini değerlendirme kararı aldı.

Aboubakar'a gelen teklif yok

Yönetim, Aboubakar için teklif bekliyor. Aboubakar'ın bir takımla anlaşmasını bekleyen Beşiktaş, henüz bir teklif almadı. Ara transfer döneminde Kamerunlu forvetle ilgilenen kulüpler de henüz Siyah-Beyazlılar'ın kapısını çalmadı.

İlgini Çekebilir
Pendik'in 2 oyuncusu Eyüp'ün radarında!
Habere Git

Kartal yeni golcü arıyor

Vincent Aboubakar'dan beklenen performansı alamayan Beşiktaş, gelecek sezon için yeni bir golcü arıyor. Yıllık maliyeti 3.5 milyon Euro olan futbolcu ile yollarını ayırmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, açılan maaş boşluğunu yeni gelecek isimde değerlendirmeyi planlıyor.

Aboubakar'ın bu sezonki performansı

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 32 maça çıkan Vincent Aboubakar, 11 kez rakip fileleri havalandırdı. 32 yaşındaki santrfor, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler