Beşiktaş Takımın Simge İsimlerinden Atiba Hutchinson'a 10 Yıl Sonra Veda Etti

Burak Alaca
06.06.2023 - 21:19 | Son Güncellenme: 06.06.2023 - 21:50

Beşiktaş'ta Süper Lig'de oynanacak Arabam.com Konyaspor maçının ardından takımdan ayrılacak efsane oyuncu Atiba Hutchinson'a maç öncesi tesislerde veda edildi.

Beşiktaş Takımın Simge İsimlerinden Atiba Hutchinson'a 10 Yıl Sonra Veda Etti

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Beşiktaş'ın, Arabam.com Konyaspor'u konuk edeceği maç ile 40 yaşıdanki Kanadalı futbolcu efsane olduğu siyah beyazlı formayla geçirdiği 10 yılın ardından son maçına çıkacak.

Atiba'ya takımca veda

Beşiktaş, Atiba Hutchinson için Nevzat Demir Tesislerinde Asbaşkan Emre Kocadağ, Futbol A.Ş. Genel Müdürü ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, Teknik Direktörü Şenol Güneş, teknik ekip ve futbolcuların bulunduğu bir veda organizasyonu düzenledi. Eline mikrofonu alan Hutchinson duygusal anlar yaşadı.

"On yıl içinde yaşadığım her şey çok güzeldi"

Duygusal bir konuşma yapan Kanadalı yıldız "Herkese çok teşekkür ederim. Bu kapıdan girdiğimden beri on sezon oldu. Buradaki herkesten çok fazla sevgi gördüm. Buradaki herkes burayı benim için özel kılmıştır. Kendimi burada hep evimde gibi hissettim. Şenol Güneş hocam beni her zaman destekledi, bunun için kendisine çok teşekkür ederim. On yıl içinde yaşadığım her şey çok güzeldi. Şimdi veda etmem gerekiyor. Burası harika bir yer." dedi.

İlgini Çekebilir
Ünlü yorumcudan Beşiktaş yönetimine çağrı: "Atiba'nın heykeli dikilsin"
Habere Git

"Beni ileri iten güç arkadaşlarım oldu"

Aşbaşkan Emre Kocadağ ve takım arkadaşlarına şükranlarını sunan 40 yaşındaki yıldız "Emre Kocadağ’a bana verdiği destek için minnettarım. Arkadaşlarımla üç şampiyonluk yaşadık. Her zaman beni ileri iten güç arkadaşlarım oldu. Bana verdikleri her şey için arkadaşlarıma minnettarım. Sahada her zaman her şeyimi vermeye çalıştım." dedi.

Siyah-Beyaz'la 10 yıl

Beşiktaş'a 31 Temmuz 2013'te Hollanda devi PSV Eindhoven'dan ayrılarak imza atan Kanadalı futbolcu siyah beyazlı forma ile 10 yılı geride bıraktı. Kulüpte tüm kulvarlarda 334 maça çıkan defansif orta saha oyuncusu 27 gol atarken, 37 de asist yaptı

Beşiktaş ile her kupayı kazandı

Beşiktaş forması ile 2015-16, 2016-17 ve 2020-2021 sezonun Süper Lig şamoiyonluğu yaşayan deneyimli oyuncu; 2020-2021 Ziraat Türkiye Kupası, 2021-2022'de ise Süper Kupa zaferleri elde ederek Türkiye'deki lokal bütün kupaları kazanmış oldu.

İlgini Çekebilir
Atiba'dan veda golü
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler