Beşiktaş, Alex Teixeira transferinde mutlu sona yakın! Haftaya İstanbul’da

30.07.2021 - 23:28 | Son Güncellenme: 31.07.2021 - 19:07

Transfer haberleri… Beşiktaş uzun süredir peşinde olduğu Brezilyalı futbolcu Alex Teixeira ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı. İşte detaylar…

Beşiktaş, Alex Teixeira transferinde mutlu sona yakın! Haftaya İstanbul’da

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş transferde atağa kalktı. Geçen sezon kiralık olarak oynayan Valentin Rosier’yi dün yeniden kadrosuna katan siyah-beyazlılar bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

Ödeme planında da anlaşıldı, pürüz kalmadı 

TRT Spor’un haberine göre Beşiktaş, Alex Teixeira ile 2+1 yıllık kesin anlaşma sağladı. Brezilyalı futbolcuyla imza parası, ödeme planı ve şartlar konusunda da anlaşıldı. 

Beşiktaş'tan yıllık 2 milyon Euro alacak

İtalyan gazeteci Nicolo Schira ise Teixeira'nın Beşiktaş'yan yıllık 2 milyon Euro garanti ücret alacağını bildirdi. Siyah-beyazlılar yıldız oyuncuyu gelecek hafta İstanbul'a getirecek. Brezilyalı futbolcu sağlık kontrollerinden sonra sözleşme imzalayacak. 

Bonservisi yok, imza parası var

31 yaşındaki futbolcu son olarak Çin takımlarından Jiangsu Suning’in formasını giymiş ve sözleşmesinin bitmesi ile boşa çıkmıştı. Daha önce uzun yıllar Shakhtar Donetsk’te mücadele veren sambacı Ukrayna ekibinin şampiyonluklarında da önemli rol oynadı. 

Josef De Souza ile mesaj gönderdi

Alex Teixeira’nın Beşiktaş’taki vatandaşı Josef De Souza’nın yakın arkadaşı olduğu ve siyah-beyazlı futbolcunun kendisini ikna etmede önemli rol oynadığı biliniyor. Dün gece Josef de Souza'nın Instagram'dan "Beşiktaş'a gel" paylaşımına Alex Teixeira'nın "Yakında" diye cevap vermesi transferi doğrulamış oldu.

Çebi'den Alex Teixeira açıklaması

Siyah-beyazlı taraftarların heyecanla beklediği transfer hakkında geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Başkan Ahmet Nur Çebi, “Beni gören yanıma gelip, ‘Alex Teixeira ne oldu?’ diye soruyor. Ya bir ‘günaydın’ deyin, nasılsınız ‘deyin’. Transfer gizlilikle yürütülür” şeklinde dikkat çeken bir açıklama yapmıştı.  

Senin için hazırladığımız haberler