Beşiktaş’ta ara transfer gündemi fesih: Görüşmeler şimdiden başlayacak

20.09.2024 - 09:14 | Son Güncellenme: 20.09.2024 - 09:17

Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş ara transfer döneminde, aradığını bulamadığı oyuncular ile yollarını ayırmayı planlıyor. Kartal'dan sol bek transferi için de hamle geldi.

Beşiktaş’ta ara transfer gündemi fesih: Görüşmeler şimdiden başlayacak

AJANSSPOR – HABER

Yaz transfer döneminde yeni isimlerle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş devre arasında da büyük bir kadro operasyonu yapacak. Siyah-Beyazlıların gündeminde bu kez gelecek oyunculardan çok gidecek oyuncular yer alacak.

Beşiktaş ara transferde vedaya hazırlanıyor

Fanatik’te yer alan habere göre Beşiktaş ara transfer döneminde bazı oyuncularla vedalaşmak istiyor. Geçtiğimiz yıl Beşiktaş’ın önemli oyuncularından olan Salih Uçan ve Ernest Muçi bir süredir ilk 11’de yer bulamıyor. Yeni transfer Can Keleş ise 18’i göremiyor. Siyah-Beyazlılarda; Ndour, Onana, Chamberlain ve Zaynutdinov da kulübede bekleyen isimler arasında yer alıyor. Aktarılan bilgilerde ise Kartal’ın katkı alamadığı isimleri ara transferde göndereceği ve farklı bölgelere takviye yapma kararı aldığı belirtildi.

Sözleşme feshi için görüşmeler başlayacak

Beşiktaş’ın ara transferde vedalaşacağı isimler ile sözleşme feshi için görüşmeler şimdiden başlayacak. Takımdan ayrılması istenen oyuncuların kendilerine kulüp bulmaları istenecek. Beşiktaş’ın oyuncularla şimdiden görüşmek istemesinin nedeni ise ara transfer döneminde vakit kaybetmemek.

İlgini Çekebilir
Gerçek ortaya çıktı! Mane'nin Beşiktaş'a transferi neden gerçekleşmedi?
Habere Git

Beşiktaş sol bek için Brezilyalı ismi gündemine aldı

Beşiktaş transfer dönemini sol beke takviye yapamadan kapattı. Kartal, ara transfer döneminde ise bu eksikliği gidermek istiyor. Siyah-Beyazlılar, Hollanda ekibi Ajax’tan Mauro Junior’u mercek altına aldı. PSV’nin ise, Brezilyalı yıldız için 7 milyon Euro istediği aktarıldı.


Senin için hazırladığımız haberler