Atiba fiyat kırarsa 1 yıl daha

01.05.2020 - 12:13 | Son Güncellenme: 01.05.2020 - 12:23

Gelecek sezon için takımın bütçesini 30 milyon Euro civarında tutmak zorunda olan Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Ajansspor, futbolcuyla ilgili son durumu açıklıyor. Atiba, Beşiktaş'ta kalacak mı? Son durum...

Atiba fiyat kırarsa 1 yıl daha

Beşiktaş'ta gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı belirsiz olan Atiba Hutchinson, koronavirüs salgını döneminde astım rahatsızlığı sebebiyle risk grubu arasında yer alıyor. Atiba, Beşiktaş'ta kalacak mı? Sözleşmesiyle ilgili Beşiktaş'ın kararı ne olacak? Siyah-beyazlılarda ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...

Atiba herkesten daha fazla çalışmak zorunda

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

Tecrübeli futbolcu, Haziran ayında başlaması planlanan lig maçları öncesinde de herkesten daha fazla çalışmak durumunda.

Sözleşmesi sezon sonu itibarıyla bitecek

Yaşının ilerlemiş olması sebebiyle fizik olarak daha geç toparlaması beklenen Kanadalı oyuncu, 31 Mayıs 2020 (sezon sonu) itibarıyla serbest futbolcu statüsünde olacak.

Sözleşmesi ve geleceği ile ilgili Tam Saha'ya konuşan Atiba, "Evet, bu sene sonunda kontratım bitiyor. Ancak ben kendimi iyi hissediyorum, hâlâ futbol oynamaya yetecek gücümün olduğunu düşünüyorum. Aklımda en az bir sene daha profesyonel futbola devam etme planı var. Kulüple de devam etmek için birkaç kez görüştük ve nasıl sonuçlanacağını hep birlikte göreceğiz." dedi. 

Daha düşük bir fiyata oynaması bekleniyor

Beşiktaş yönetimi, 37 yaşındaki futbolcunun takımda kalmasını istiyor. Fakat; yöneticiler, Beşiktaş'tan 1 milyon Euro civarı gelir elde eden Atiba'dan da daha düşük bir fiyata oynamasını istiyor.

Atiba'da performans bazlı sözleşme

Performans ve oynayacağı maç sayısına göre bir sözleşme düzenlenmeyi düşünen yönetim ile şu ana kadar oyuncu arasında herhangi bir anlaşma sağlanmış değil.

Bu sezon kaç maçta oynadı?

Atiba bu sezon Beşiktaş'ta 25 maçta 2017 dakika süre aldı ve 4 gol 4 asistlik performans ortaya koydu.

Atiba futbolu bırakınca da futbolun içinde kalmak istiyor

Beşiktaş ile birkaç kez görüşen Atiba, futbolu bıraktıktan sonra antrenörlük yapmak istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler