Beşiktaş'ta ayrılık: Daniel Amartey'in ardından İngiliz yıldız da gidiyor

Aleyna Gürgen
19.07.2024 - 10:18 | Son Güncellenme: 19.07.2024 - 10:34

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta Ganalı stoper Daniel Amartey'in ardından Alex-Oxlade Chamberlain ile de yollar ayrılıyor. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta ayrılık: Daniel Amartey'in ardından İngiliz yıldız da gidiyor

Yeni sezon öncesi Beşiktaş'ta ayrılacak isimler netleşmeye başladı. Siyah-Beyazlı ekipte Daniel Amartey ile yollar ayrılırken Alex-Oxlade Chamberlain'in de İngiltere'ye döneceği aktarıldı.

Amartey'e Arabistan'dan talip çıktı

Beşiktaş'ın yollarını ayırmak istediği Daniel Amartey'e Suudi Arabistan'dan teklif geldi. Ajansspor'dan Salim Manav'ın aktardığı bilgilere göre Suudi Arabistan Pro Ligi ekibi Al-Shabab FC, 29 yaşındaki Ganalı oyuncu için teklif yaptı.


Chamberlain, İngiltere yolcusu

Sabah Spor'da yer alan habere göre ise Beşiktaş'ta yolların ayrılacağı bir diğer isim İngiliz futbolcu Alex-Oxlade Chamberlain oldu. Southampton ve Sheffield United ile görüşen Chamberlain'in kısa süre içerisinde Ada'dan bir kulübe gitmesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Tayfur Bingöl, Beşiktaş'tan ayrılıyor! İşte yeni takımı
Habere Git

Montero için de talipler var

Haberde yer alan diğer bilgilere göre ise Beşiktaş'ta Montero ile ilgilenen ekipler de var. Portekiz, İspanya ve İtalya'dan talipler olan 25 yaşındaki futbolcu için 1 yıl daha kontratının bulunduğu Beşiktaş 1.5 milyon Euro düzeyinde bir bonservis bekliyor.

Senin için hazırladığımız haberler