Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'dan ayrılık kararı! Bonservis bedeli belli oldu

Özgür Koç
17.05.2024 - 09:28 | Son Güncellenme: 17.05.2024 - 09:38

Beşiktaş'ta sezonun hayal kırlığı yaratan isimlerinden olan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'dan ayrılık kararı! Bonservis bedeli belli oldu

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ın 2022-23 sezonunun ara transfer döneminde Al-Nassr'dan kadrosuna kattığı Vincent Aboubakar, Siyah-Beyazlılardaki üçüncü döneminde beklentilerin altında kaldı.

Kadro dışı bırakıldı, Santos affetti

Aralık ayında kadro dışı bırakılan Aboubakar daha sonra Afrika Uluslar Kupası’na gitti. 32 yaşındaki futbolcu, Fernando Santos’un göreve gelmesiyle birlikte kadroyu dönüş yaptı ancak performansıyla sınıfta kaldı. Fiziksel açıdan hiçbir zaman hazır görünmeyen Aboubakar bulduğu şansları kullanamadı ve iyice gözden düştü.

Aboubakar'dan ayrılık kararı

Öte yandan Milliyet'in haberine göre Aboubakar, sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılma kararı aldı. Kamerunlu golcünün sezon sonu Beşiktaş ile yollarını ayırarak kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlandığı aktarıldı.

Beşiktaş bonservis bedelini belirledi

Siyah-beyazlı yönetimin de yıllık 3,1 milyon euro garanti ücret kazanan Aboubakar’ı 3-4 milyon euro düzeyinde bir bonservisle satmanın hesaplarını yaptığı vurgulandı.

1+1 yıllık sözleşmesi var

32 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş ile 2025'e kadar sözleşmesi, +1 yıl da opsiyonu bulunuyor. Bu sezon tüm kulvarlarda 32 maça çıkıp 1862 dakika süre alan Aboubakar 11 gol, 3 asistlik skor katkısı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler